Zoeken

Summa Twin Workflow voor maximale efficiëntie en productiviteit

Summa Twin Workflow voor maximale efficiëntie en productiviteit

Het gebruik van één enkele snijplotter om alle snijmethodes uit te voeren is niet altijd de meest efficiënte methode. Om dit te vermijden en de productiviteit, kwaliteit en flexibiliteit in uw snijworkflow te maximaliseren, kunt u de Twin Workflow van Summa gebruiken.

Snijplotters perfect op elkaar afgestemd

De Twin Workflow bundelt de krachten van een Summa vinyl-snijplotter en een F Serie vlakbed-snijplotter. Hierbij wordt gekeken naar de specifieke snijmethode en door welke snijplotter deze het beste uitgevoerd wordt. In plaats van één enkele snijplotter te gebruiken voor de volledige snijjob, verdeelt de Twin workflow de snijmethoden over beide snijplotters. Zo worden de individuele sterktes van beide machines ten volle benut.

Concreet betekent dit dat u uw grafische ontwerpen kan kiss-cut snijden op de vinyl-snijplotter en doorsnijden (Cut Thru) op de F Serie vlakbed-snijplotter. Op deze manier verdubbelt u uw productiviteit en versnelt u uw leveringstijden tot 47%.

Naadloze integratie van de Summa software

Dankzij de perfecte integratie van de Summa software – GoSign voor de vinyl-snijplotters en GoProduce voor de vlakbed-snijplotters – kunnen beide machines dezelfde snijbestanden en registratiemarkeringen verwerken.

De Twin workflow, alsook de Barcode workflow zijn inbegrepen in de Pro Packs van de GoSign en de GoProduce software. De Barcode workflow genereert een autonome workflow waarbij een volledige rol vinyl onbeheerd kan worden gesneden.

Verhoogde productie capaciteit

De Twin Workflow is ontwikkeld voor operators die zo efficiënt mogelijk willen werken. Door het gebruik van deze workflow wordt immers extra capaciteit gecreëerd. Terwijl de vinyl-snijplotter bezig is met het kiss-cut snijden, maakt de F Serie vlakbed-snijplotter gebruik van de vrijgekomen capaciteit om andere snijjobs uit te voeren, zoals frezen, rillen of snijden van textiel. Zo worden productiviteit en prestatie naar een hoger niveau getild en zal de soepele integratie van beide snijplotters in bestaande workflows verder bijdragen tot uw productiviteit.

Bekijk de Twin Workflow Video

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.