Zoek

Ben jij klaar voor neon? Bij Spandex helpen we je hierbij!

Ben jij klaar voor neon? Bij Spandex helpen we je hierbij!

Printen met neon geel en neon roze met UV-inkt. Nooit eerder heeft de wereld zulke oogverblindende reclameaffiches, backlits, polsbandjes voor evenementen, presentaties, beursstands, POS-displays, plafondhangers en bewegwijzering gezien. De bedrukte elementen zijn fluorescerend bij blacklight – dus zelfs in de donkerste uithoeken van een nachtclub is uw reclameboodschap is nog steeds een blikvanger.  

Hoe dan?

Heel simpel.. swissQprint grootformaat printers kunnen nu printen met neon inkt! Zelfs bij normale verlichting kan niemand deze oogverblindende kleuren missen. En bij blacklight staan ​​ze in het middelpunt van de belangstelling omdat ze fluorescerend zijn.

Klaar voor de neonrevolutie?

Het enige wat je nodig hebt is een LED flatbed of rol-naar-rol printer van swissQprint en voldoende vrije kleurkanalen. Neon-inkten kunnen op elk moment achteraf worden aangebracht. Dus je hoeft geen nieuwe printer aan te schaffen als je al een van de modellen van swissQprint heeft staan.

Heb je nog geen flatbedprinter van swissQprint?

Naast de mogelijkheid tot printen met neon inkten bieden deze printers nog veel meer mogelijkheden om jouw bussiness uit te breiden en jouw creativiteit te stimuleren. Ben je benieuwd wat deze modellen en mogelijkheden voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze specialist!

Yves Quintens, swissQprint Sales Manager Benelux

tel: +32 474 97 45 92

mail: yves.quintens@spandex.com

www.spandex.com

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.