Zoeken

Rebranding Pakjesautomaten bpost

Rebranding Pakjesautomaten bpost

De Cubee Pakjesautomaten van bpost waarmee je pakjes kan ontvangen en verzenden, hebben sinds maandag 4 mei een nieuwe naam: ‘Pakjesautomaat’. Met deze naamsverandering wil bpost de herkenbaarheid voor de klanten verbeteren. In de Pakjesautomaten, verspreid op drukbezochte plaatsen over heel België, kan je 24/7 pakjes afhalen en verzenden.

De ligging, de toegankelijkheid en het gebruiksgemak zorgen ervoor dat de Pakjesautomaten enorm populair zijn. Ze maken onlosmakelijk deel uit van het antwoord op huidige en toekomstige noden van de klanten.

Een naamsverandering betekent natuurlijk ook dat de huidige stickers op de Pakjesautomaten vervangen moeten worden. In totaal worden er maar liefst 250 Pakjesautomaten door XL Reklame van de nieuwe look voorzien. XL Reklame is specialist in het wrappen van wagens. Bij het beletteren van de Pakjesautomaten wordt hetzelfde principe toegepast.

Stickers van het kwaliteitsmerk Avery

De stickers die gebruikt worden voor de rebranding zijn van het kwaliteitsmerk Avery. Met onze keuze voor dit merk werken we uitsluitend met de beste kleeffolies op de markt. Daarnaast kunnen we door het gebruik van deze folies garantie geven op de volledige Pakjesautomaat.

Totaalproject

De rebranding van de Pakjesautomaten is een totaalproject waarbij zowat alle collega’s van XL Reklame betrokken zijn. Marie is de vaste orderbegeleider van dit project. Zij stelt de planning op en zorgt ervoor dat alles in goede banen geleid wordt. Zodra Marie alle bestanden heeft klaargezet, wordt de snijfolie door de printafdeling geprint. Tot slot zorgen onze beletteraars voor de plaatsing op locatie.

In het verleden heeft XL Reklame de Pakjesautomaten van bpost al meermaals van een nieuwe look voorzien. De oudste belettering dateert al uit 2012. De komende maanden zal XL Reklame dus zorgen voor de omtovering van ‘Cubee’ naar ‘Pakjesautomaat’. We wensen bpost veel succes met de rebranding!

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.