Zoek

Summa introduceert Heavy-Duty Roll Support en nieuwe riltool

Summa introduceert Heavy-Duty Roll Support en nieuwe riltool

Summa levert wereldwijd kwaliteitsvolle vinyl snijplotters, vlakbed-snijplotters en laser snijmachines voor de sign & display, industrieel ontwerp, textiel- , en verpakkingsindustrie.

Bij de ontwikkeling van de snij-apparatuur hecht het bedrijf veel belang aan het gebruiksgemak van de machines. Daarom ontwikkelt Summa continu nieuwe snijtools en functionaliteiten die voor optimale materiaalverwerking zorgen en het werk van de operator vergemakkelijken.

NIEUW: Heavy-Duty rolhouder (HD RS) voor grootformaat vlakbed-snijplotters

Om een vlotte doorvoer van grote, zware printrollen op de grootformaat vlakbed- snijplotters te garanderen, ontwikkelde Summa een rolhouder voor de F1832, F3220 en F3232 modellen. De HD RS zorgt voor een soepele overgang van het te verwerken materiaal vanaf de rol naar het snij-oppervlak, vóór het effectieve snij-proces van start gaat.

De HD RS is ideaal voor de verwerking van zwaarder bannermateriaal, niet-rekbare brede textielrollen en licht rekbare materialen (max. 0,3% rek, textiel voor SEG en technisch textiel).

Video HD RS

NIEUW: riltool D50 voor het kwalitatief rillen van dik karton

De verpakkingsindustrie blijft groeien en de toepassingen binnen deze industrie worden met de dag veelzijdiger. Maar of je nu fulltime of slechts af en toe karton verwerkt, het creëren van soepele vouwlijnen in het karton blijft een kunst op zich.

Summa beschikt reeds over een ruim assortiment aan professionele rilwerktuigen. Voor het rillen van heel dik karton, dat een stuk stugger is dan standaard karton, is nu ook een nieuwe riltool – D50 – ontwikkeld. Deze is bestemd voor het gebruik op de F Series vlakbed-snijplotters. Deze tool is ideaal voor het verwerken van POS-displays, prototype verpakkingen, 3D toepassingen of verpakkingsmateriaal voor het inpakken van delicate inhoud.

Video F Series Creasing Tool D50

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.