Zoek

Dataline neemt Insad (Drumis) over en zet Europese opmars verder

Dataline neemt Insad (Drumis) over en zet Europese opmars verder

Dataline nam op het einde van 2020 het Nederlandse bedrijf Insad Grafisch over. Insad Grafisch is een sectorgenoot van Dataline en ontwikkelaar van de Drumis-software die bij vele Nederlandse printmedia-bedrijven en grafische intermediairs gebruikt wordt. Dataline, de ontwikkelaar en leverancier van MultiPress ERP/MIS-software voor de printmedia-industrie, verstevigt hiermee verder zijn leidende positie in de Nederlandse markt, en zet onverminderd de Europese groei verder. 

Na het overlijden van Insad-oprichter Gerard van Helsdingen was er behoefte aan een sterke partner om de continuïteit van het bedrijf te garanderen. Het was dan ook niet meer dan logisch dat gesprekken werden aangeknoopt met het Brugse Dataline. De onderhandelingen hebben op het einde van december 2020 geleid tot de overname van Insad Grafisch waardoor de Insad-medewerkers, de Drumis-software en de klantenportefeuille nu onderdeel vormen van Dataline.

Dataline zal de ondersteuning van Drumis-software volgens de geldende voorwaarden verderzetten. Er wordt een migratie-traject, inclusief conversie, opleiding en service, naar MultiPress opgezet. 

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.