Zoek

Summa grootformaat vlakbed-snijplotters in balans met populaire printformaten

Summa grootformaat vlakbed-snijplotters in balans met populaire printformaten

Opvallende grootformaat grafische ontwerpen zijn alomtegenwoordig in een wereld waar zichtbaarheid, personalisatie en differentiatie centraal staan. Toepassingen variërend van behangpapier, vloer stickers, verpakkingen en textiel zijn producten die continu in veel marktsegmenten worden gebruikt.

De meeste sign makers beperken zich niet tot louter één applicatie. Ze willen kunnen vertrouwen op een do-it-all snijplotter voor de afwerking, die past bij hun grootformaat printer en meegroeit met hun bedrijf. Een veelzijdige vlakbed-snijplotter die vrijwel elk mogelijk type materiaal verwerkt. Steeds met de hoogste nauwkeurigheid en efficiëntie. Dit is precies waar de Summa grootformaat vlakbed-snijplotters in beeld komen.

Summa grootformaat snij-oplossingen die meegroeien met uw bedrijf

De Summa F Serie grootformaat vlakbed-snijplotters zijn ontworpen om gelijke tred te houden met snellere, bredere printers van vandaag en morgen. Ze vertegenwoordigen een sterke basis met vele geïntegreerde functionaliteiten, krachtige intern ontwikkelde software en add-ons om het verwerken van materiaal te optimalieren en de productiviteit te verhogen. De talrijke beschikbare tools en modules kunnen op elke moment worden aangekocht en gemonteerd zodat u te allen tijde een toekomstbestendige snijplotter in huis hebt die mee groeit op het ritme van uw bedrijf.

F3220/F3232 – De twee grootste formaten Summa vlakbed-snijplotters hebben een snijbereik van 3,2 m, de ideale match om alle gangbare printformaten met gemak te verwerken. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor omgevingen met een hoge productie en voldoen aan de snijbehoeften van veel grootformaatindustrieën, in het bijzonder de textielmarkt. Ook de verwerking van zeer zware bannerrollen gebeurt moeiteloos  met de optionele Heavy-Duty Roll Support, waarbij elke vervorming van materiaal wordt vermeden.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.