Zoeken

Dacar Digital Printing is genomineerd tot Trends Gazelle 2021 voor de provincie Antwerpen in de categorie kleine ondernemingen.

Dacar Digital Printing is genomineerd tot Trends Gazelle 2021 voor de provincie Antwerpen in de categorie kleine ondernemingen.

Sinds 2004 timmeren zij aan de weg om dé toonaangevende printpartner te worden voor de wederverkoop markt in de Benelux. De laatste jaren hebben zij een groeiende erkenning voor hun inspanningen gezien en de exponentiële groei die daardoor is ontstaan is nu bekroond geweest met deze nominatie.

De redactie van Trends Magazine selecteert dit jaar voor 20ste keer per provincie 250 Trends Gazellen. Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven, bovendien vormen ze een integraal onderdeel van ons economisch landschap. Deze competitieve ondernemingen hebben een positieve invloed op het ondernemingsklimaat in hun regio. Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid. De Trends Gazellen worden bestempeld als een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven.

Een bekroning tot Trends Gazellen wordt door de ondernemingswereld gekoesterd omwille van de nationale bekendheid én regionale erkenning.

Trends Gazelle word je op basis van harde groeicijfers over de laatste 5 boekjaren:

  • groei in toegevoegde waarde
  • groei in personeel
  • groei in de cash-flow

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.