Zoek

WS Display: uitmuntende klantenservice en flexibele automatisering dankzij Four Pees

WS Display: uitmuntende klantenservice en flexibele automatisering dankzij Four Pees

WS Display is als groothandelaar gespecialiseerd in draagbare beursdisplays, bannerstands en grootformaat digitaal drukwerk. Het bedrijf begon in 2001 als start-up in de garage van de CEO in Californië. Intussen is WS Display uitgegroeid tot een internationale speler in de banner-and-signsector.

Brian Irick, Assistant Graphic Dept Manager bij WS Display: “We zijn ervan overtuigd dat een uitstekende klantenservice, snelle doorlooptijden, betrouwbaarheid en tevredenheid de sleutel zijn tot succes. Hoewel ons bedrijf en ons aanbod enorm gegroeid zijn, hechten we nog net zo veel belang aan klantenservice en details als vroeger.”

Uitstekende klantenservice dankzij flexibele automatiseringsoplossingen

Toch is het niet eenvoudig om een goede klantenservice en snelle doorlooptijden te garanderen als je groeit in het tempo van WS Display de afgelopen twintig jaar. Daarom ging de onderneming al snel op zoek naar automatiseringsoplossingen voor zijn printproductie, om repetitieve taken tot een minimum te beperken.

“We hadden al een workflowsysteem voor printautomatisering, maar dat had bepaalde beperkingen en bood ons niet de flexibiliteit die we nodig hadden. Bovendien konden we het moeilijk integreren in onze eigen ERP- en MIS-systemen. Daarom wilden we een eigen platform creëren met onze eigen software. Hiervoor hadden we betrouwbare en flexibele prepresssoftware nodig, die we makkelijk in ons platform konden integreren, om onze hele productie aan te sturen. Het werd al snel duidelijk dat pdfToolbox CLI de flexibiliteit en kwaliteit bood die we zochten.”

David van Driessche, CTO bij Four Pees:

“Je mag de complexiteit van bepaalde printopdrachten waarmee Brian en de mensen van WS Display bezig waren, niet onderschatten. Een rechthoekige banner afdrukken en van zeilringmarkeringen voorzien is één ding, maar zes meter grote tenten voor beursstanden afdrukken, naaien en assembleren is heel iets anders. Daarbij moet je op veel meer zaken letten dan alleen afloop en snijpaden.”

50% van alle jobs zonder manuele tussenkomst

In samenwerking met Four Pees onderzocht de designafdeling van WS Display hoe ze een volledige CLI-integratie met pdfToolbox konden opzetten om hun eigen op maat gemaakte systeem te vervangen.

Daardoor kan het team zich nu concentreren op complexe printopdrachten in plaats van alles handmatig te controleren. Door in pdfToolbox een hele reeks regels en controles in te stellen zijn de meeste manuele en repetitieve taken nu volledig geautomatiseerd. Bij meer dan 50% van alle jobs is zelfs geen manuele tussenkomst meer nodig voor ze naar de pers gaan.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.