Zoeken

Summa laser snij-oplossingen voor optimale productie en efficiëntie

Summa laser snij-oplossingen voor optimale productie en efficiëntie

Bedrijven die actief zijn in de textiel industrie worden geconfronteerd met talrijke uitdagingen in hun snij-workflow.

Capaciteitsproblemen om te kunnen voldoen aan de steeds groter wordende vraag. Maar ook het afrekenen met omslachtige manuele arbeid en het voorkomen van inferieure snijkwaliteit met rafelende textielranden tot gevolg. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, biedt Summa adequate laser snijmachines aan om textieltoepassingen op een efficiënte manier te verwerken.

De grootformaat L3214 laser snijmachine snijdt soft signage aan een zeer hoge snelheid.

Een gemotoriseerde de-reeler met randdetectie verzekert een rechte en constante doorvoer van materiaal om vervorming van de stof tijdens het snijden te voorkomen. Daarnaast zorgt het ‘on-the-fly’ snijproces ervoor dat het geïntegreerde Vision camerasysteem continu markeringen inleest terwijl de machine verder snijdt. Zo wordt een volledige rol textiel continu en contactloos gesneden met perfect verzegelde randen als resultaat.

De L1810 laser snijmachine is dan weer uiterst geschikt voor het snijden van sportkleding maar ook voor grondstoffen die in de composietindustrie worden gebruikt. Het camerasysteem (standaard of Vision) op de L1810 maakt gebruik van registratiemarkeringen om zowel uw op maat gesneden als contoursnijopdrachten te verwerken.

Geavanceerde nestmogelijkheden zorgen voor optimale nauwkeurigheid en verminderen tegelijkertijd materiaalverspilling. 

Een optionele transportband verlenging is dan weer ideaal voor het verwerken van rolmateriaal waarbij manuele arbeid wordt verminderd en productie wordt versneld.

De L Serie laser snijmachines zijn ideaal voor hoge productieomgevingen. Daarnaast biedt Summa ook de FB Serie laser snijmachines aan voor zeer gespecialiseerde en industriële toepassingen.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.