Zoek

Four Pees kondigt de intentie aan om agileStreams te integreren

Four Pees kondigt de intentie aan om agileStreams te integreren

Christian Blaise wordt Director Professional Services & Support

Four Pees, internationaal verdeler en integrator van producten en oplossingen voor het stroomlijnen van drukwerk- en verpakkingsproductie, kondigt de intentie aan om de activiteiten aan van de Franse integrator van oplossingen voor de grafische sector agileStreams te integreren.

In het kader van deze samenwerking gaat Christian Blaise, CEO van agileStreams, bij Four Pees aan de slag als Director Professional Services & Support.

In die functie zal hij de automatiseringsdiensten van Four Pees verder uitbreiden en structureren. De overname is een volgende stap in de strategie van Four Pees om zijn dienstenaanbod en geografisch bereik uit te breiden. Four Pees en agileStreams delen dezelfde visie om printactiviteiten via een moeiteloze automatisering naar een hoger niveau te tillen.

Tom Peire, CEO van Four Pees

“De overname van agileStreams past perfect in de strategie van Four Pees en in onze ambitie om verder te groeien. Ik heb eerder al samengewerkt met Christian en ken hem als collega, klant en partner. Ik ben er dan ook van overtuigd dat hij het Support & Professional Services-team uitstekend zal leiden. Daarnaast zal hij ons helpen om onze aanwezigheid op de Franse markt te versterken en ons serviceniveau te verhogen. We zijn bijzonder opgetogen Christian te mogen verwelkomen.”

Christian Blaise, CEO van agileStreams

“Tom en ik delen dezelfde visie over hoe onze sector zich heeft ontwikkeld en hoe digitalisering en automatisering de printproductieprocessen hebben beïnvloed in de verschillende bedrijven waarmee we samenwerken, niet alleen bij commerciële, banner & sign- of verpakkingsdrukkerijen, maar ook bij merkeigenaren, zoals consumentengoederen- en farmabedrijven. We hebben ook dezelfde visie over een pragmatische en projectmatige aanpak van de automatisering in deze bedrijven. We zijn er dan ook van overtuigd dat de samenwerking onze klanten alleen maar ten goede zal komen. Ik kijk ernaar uit om samen met hem aan dit succes te bouwen.”

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.