Summa-LSeries-L3214

Summa laser snij-oplossingen voor optimale productie en efficiëntie

Bedrijven die actief zijn in de textiel industrie worden geconfronteerd met talrijke uitdagingen in hun snij-workflow. Capaciteitsproblemen om te kunnen voldoen aan de steeds groter wordende vraag. Maar ook het afrekenen met omslachtige manuele arbeid en het voorkomen van inferieure snijkwaliteit met rafelende textielranden tot gevolg. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, biedt Summa adequate snijmachines aan om textieltoepassingen op een efficiënte manier te verwerken.

De grootformaat L3214 laser snijmachine snijdt soft signage aan een zeer hoge snelheid. Een gemotoriseerde de-reeler met randdetectie verzekert een rechte en constante doorvoer van materiaal om vervorming van de stof tijdens het snijden te voorkomen. Daarnaast zorgt het ‘on-the-fly’ snijproces ervoor dat het geïntegreerde Vision camerasysteem continue markeringen inleest terwijl de machine verder snijdt.  Zo wordt een volledige rol textiel continue en contactloos gesneden met perfect verzegelde randen als resultaat.

De L1810 laser snijmachine is dan weer uiterst geschikt voor het snijden van sportkleding maar kan ook grondstoffen die in de composietindustrie worden gebruikt, verwerken. Het camerasysteem (standaard of Vision) op de L1810 maakt gebruik van registratiemarkeringen om zowel uw op maat gesneden als contoursnijopdrachten te verwerken. Geavanceerde nestmogelijkheden zorgen voor optimale nauwkeurigheid en verminderen tegelijkertijd materiaalverspilling.  Een optionele transportband verlenging is dan weer ideaal voor het verwerken van rolmateriaal waarbij manuele arbeid wordt verminderd en productie wordt versneld.

De L Serie laser snijmachines zijn ideaal voor hoge productieomgevingen. Daarnaast biedt Summa ook de FB Serie laser snijmachines aan voor zeer gespecialiseerde en industriële toepassingen.

Lees meer over de Summa L Series

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email