Zoek

Spandex trotse distributeur van swissQprint; Deze nieuwigheden maakt creativiteit van signmakers oneindig!

Spandex trotse distributeur van swissQprint; Deze nieuwigheden maakt creativiteit van signmakers oneindig!

Op 24 maart liet swissQprint ons kennis maken met hun nieuwste mogelijkheden. Tijdens een online event kon iedereen over de hele wereld meekijken naar een presentatie waarin neon inkten, de snelle Karibu S en het dubbelzijdig printen werden gepresenteerd.

swissQprint introduceert neoninkt voor UV-print waarmee spectaculaire effecten kunnen worden gecreëerd. De inkten zijn verkrijgbaar in neon-geel en neon-roze. De combinatie van deze twee zorgt voor neon-oranje. De neonkleuren geven een bijzonder effect op prints en zorgen voor een fluorescerende werking onder blacklight. De inkten zijn geschikt voor alle LED-modellen van swissQprint.

Met de Karibu S lanceerde swissQprint bovendien een snelle versie van zijn rol-naar-rol UV-printers. Hiermee is het mogelijk om een output te bepalen tot 330 m2 per uur. Daarmee is deze printer uitermate geschikt voor bedrijven met een 24/7 productie.  

Als laatste presenteerde swissQprint het automatisch dubbelzijdig afdrukken. Dit is een nieuwe optie die beschikbaar is op de Karibu en de Karibu S rolprinters. Een camerasysteem en een QR-code zorgen ervoor dat dit proces automatisch en betrouwbaar verloopt.

Bent u nieuwsgierig naar wat deze mogelijkheden voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Kijk dan op onze website of neem direct contact op met onze swissQprint vertegenwoordiger: Yves Quintens (email: yves.quintens@spandex.com of tel: +32 474 974 592)

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.