Zoek

Een groeiend bedrijf met de Summa F Serie verpakkingsoplossingen

Een groeiend bedrijf met de Summa F Serie verpakkingsoplossingen

Binnen de verpakkingswereld zien we een aantal duidelijke trends zoals de vraag naar duurzaam verpakkingsmateriaal, druk op de kosten, een meer efficiënte productie en een groeiende vraag naar op maat gemaakte en gepersonaliseerde verpakking.

De verpakkingsindustrie wordt dan ook steeds groter en relevanter en de klant staat bij het ontwikkelings-en afwerkingsproces centraler dan ooit. Het groeiende belang van e-commerce en de impact ervan op logistieke verpakkingen, de trend van ‘shelf-ready’ verpakking die ervoor zorgt dat uw merk zich door een opvallende verpakking onderscheidt van de massa, efficiënte creatie van prototypes – mockups – om een uitstekende eerste indruk op uw klant te maken enzovoort.

Maatwerk en prototypes

Deze gepersonaliseerde, op maat gemaakte en prototype verpakkingen worden in laag- en middelgrote volumes ontwikkeld.  Dit is precies de niche-verpakkingsmarkt waar Summa haar stempel drukt met de Summa F Serie vlakbed-snijplotters. De F Serie vlakbed-snjjplotters zijn immers ontworpen om veelzijdige snij-oplossingen te bieden en een groot gamma aan materialen te verwerken, waaronder ook typische verpakkingsmaterialen zoals golfkarton, vouwkarton en verpakkingsschuim.

Flexibiliteit en veelzijdigheid

De F Serie kenmerkt zich door een modulair gereedschapssysteem waarop niet minder dan 3 modules tegelijk kunnen worden gemonteerd. Zo kunnen verschillende snijtechnieken – zoals snijden en rillen – in éénzelfde beweging op het materiaal worden uitgevoerd. De vele standaard functies en optionele add-ons vergroten de flexibiliteit en veelzijdigheid van de Summa F Serie nog meer. De vlakbed-snijplotters van de F Serie, gecombineerd met talrijke gereedschappen  (rilwieltjes, tangentiële module, elektronisch oscillerende tool (EOT), Kiss-Cut-tool, Heavy-Duty tool,…) vertegenwoordigen de ideale uitrusting om verpakkingsproducten volgens de hoogste kwaliteitsnormen te verwerken.

Verpakkingsbibliotheek

Daarenboven biedt Summa een bibliotheek met aanpasbare standaard verpakkingsmodellen aan via de PLM PackLib voor Summa. Deze ‘bibliotheek’ vertegenwoordigt de ideale instap in de verpakkingsindustrie. De meest populaire verpakkingsnormen FEFCO (golfkarton) en ECMA (vouwkarton) zijn inbegrepen in de PLM Packlib software voor Summa.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.