Zoek

Oxy signalétique automatiseert printproductie om kwaliteit en service te verzekeren

Oxy signalétique automatiseert printproductie om kwaliteit en service te verzekeren

Oxy signalétique is één van de drie grootste spelers in de Franse grafische sector. De onderneming begon als een klein familiebedrijf en is na 40 jaar ervaring uitgegroeid tot een absolute expert. Hoewel het bedrijf oorspronkelijk op de luchtvaart- en spoorwegsector focuste met klanten als Airbus, heeft het zijn activiteiten in de loop der jaren uitgebreid naar musea, de bouwsector en signalisatie.

Automatisering door middel van web-to-print

“We wilden onze activiteiten diversifiëren en naar een web-to-printsysteem evolueren. zegt François Leleu, Expert Print Communication bij Oxy signalétique. “We hebben een aanbesteding uitgeschreven, waarbij Pixel Tech het Pressero-systeem voorstelde.”

Pixel Tech werkt al jaren nauw samen met Four Pees voor de installatie van softwaretoepassingen en de opleiding van werknemers. “Pixel Tech is een van onze verdelers, en zij hebben ervoor gezorgd dat we dit geweldige project konden binnenhalen”, zegt Tom Peire, CEO van Four Pees. “Daar zijn we hen zeer dankbaar voor. Het is altijd fijn om zo goed te kunnen samenwerken.”

Optimale connectiviteit en klantenservice

“In de eerste plaats is Pressero een zeer gebruiksvriendelijke oplossing die gemakkelijk kan worden gekoppeld met andere programma’s, zoals onze onderliggende workflowoplossing”, zegt François Leleu. “Bovendien biedt Pressero de mogelijkheid om zowel openbare als private sites te creëren, wat een van de vereisten was bij onze keuze. Die privésites zijn voor vaste klanten en bevatten hun prijzen en producten, zo kunnen ze heel snel bestellen. Tot slot biedt Pressero de mogelijkheid om het systeem te koppelen aan onze interne workflowoplossing.”

Tom Peire: “De aanschaf van een web-to-printsysteem is geen lichte beslissing. Als je een web-to-printoplossing wilt implementeren, moet je op zoek gaan naar flexibele tools, zodat je zo snel mogelijk kunt reageren op onvoorziene situaties, zoals Covid-19. Anderzijds wil je een systeem dat schaalbaar is. Vandaag krijg je misschien slechts enkele bestellingen binnen via het web-to-printsysteem, maar houd rekening met de toekomst en ga op zoek naar een oplossing die met je bedrijf kan meegroeien, in plaats van steeds te moeten investeren in nieuwe systemen.”

Lees hier hier de uitgebreide case

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.