Zoeken

Groot nieuws bij PantoonBenes: Coversafe® stopt de verspreiding van het COVID – 19 Coronavirus!

Groot nieuws bij PantoonBenes: Coversafe® stopt de verspreiding van het COVID – 19 Coronavirus!

Bewezen effectief tegen het COVID – 19 Coronavirus

Coversafe werd getest door onafhankelijke en geaccrediteerde laboratoria. Resultaat: deze beschermfolie vernietigt met absolute zekerheid het COVID-19 Coronavirus! Download hier het testcertificaat. De folie is ook effectief tegen veel voorkomende epidemieën zoals gastro-enteritis, H1N1-griep of conjunctivitis. Bovendien is Coversafe gecertificeerd inzake voedselveiligheid.

Enorm potentieel aan toepassingsmogelijkheden

Coversafe is een zelfklevende folie met uitzonderlijke antimicrobiële eigenschappen. De folie is eenvoudig aan te brengen op vlakke en licht gebogen ondergronden, zoals tafels, balies, aanraakschermen, automaten, deurklinken, balustrades etc. Bovendien is de folie verwijderbaar zonder lijmresten. Effectief tegen virussen, bacteriën, ziektekiemen en schimmels, waaronder het COVID-19 coronavirus! Plaats coversafe in eetzalen, keukens, toiletten, winkelpunten, kantoorruimtes, vergaderzalen, verzorgingshuizen, openbare gebouwen, enz. Bovendien kan Coversafe ook in een buitenomgeving toegepast worden. Kortom, Coversafe biedt gigantisch veel toepassingsmogelijkheden!

24 uur per dag bescherming, vier jaar lang!

De Coversafe folie is voorzien van minerale microsferen. Dat zijn kleine bolletjes die op natuurlijke wijze reactieve deeltjes genereren uit het vocht dat in de lucht of bijvoorbeeld op handen aanwezig is. Deze reactieve deeltjes zorgen voor een continue microbiële ontsmetting van oppervlakken door bacteriën en virussen te vernietigen. De katalyserende werking van de minerale microsferen in Coversafe  raakt nooit uitgeput. De antimicrobiële eigenschappen van Coversafe blijven maar liefst 4 jaar lang stabiel, 24 uur per dag!

Neem vandaag nog maatregelen met direct effect. Vandaag besteld, morgen geleverd!

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.