Zoek

Four Pees lid van Ghent Workgroup

Four Pees lid van Ghent Workgroup

De Ghent Workgroup (GWG) is verheugd om in het kader van zijn voortdurende wereldwijde expansie Four Pees te verwelkomen als nieuwste lid. Four Pees is al 15 jaar actief in de grafische sector en helpt klanten met de automatisering van hun prepress- en printprocessen. Als gespecialiseerde softwareverdeler en automatiseringsintegrator heeft Four Pees een ruimte expertise opgebouwd in tal van marktsegmenten. Hierdoor is de onderneming perfect geplaatst om bij te dragen aan de standaardiseringsinspanningen van de Ghent Workgroup.

Four Pees en zijn directieleden hebben al sinds de oprichting van de Ghent Workgroup in 2002 nauwe banden met de organisatie. Zo is de CTO van Four Pees, David van Driessche, Executive Director van de Ghent Workgroup en medevoorzitter van het Specification subcommittee (tot nu toe enkel als vertegenwoordiger van callas software). Christian Blaise, die na de acquisitie van agileStreams Director of Professional Services & Support werd bij Four Pees, is Marketing Officer bij de Ghent Workgroup en ondervoorzitter van het Packaging subcommittee.

“Hoewel we nog geen officieel lid waren, voelde het wel zo aan door het werk van Christian en David”, zegt Tom Peire, CEO van Four Pees. “Door onze voortdurende groei en meer rechtstreekse marktbetrokkenheid is het echter tijd om ons engagement te formaliseren door officieel lid te worden. We zijn uitstekend geplaatst om de Ghent Workgroup te informeren over de klantenbehoeften en willen zelf de normen en richtlijnen mee opstellen en vervolgens onze klanten helpen om ze te implementeren.”

David Zwang, voorzitter van de Ghent Workgroup: “Een van de sterktes van de Ghent Workgroup, is dat al onze beslissingen en normen gebaseerd zijn op input uit de sector. Dat is heel belangrijk voor de markt. De experts bij Four Pees komen elke dag in aanraking met alle facetten van onze sector en geven ons waardevolle input over wat er leeft en nodig is. We zijn dan ook verheugd Four Pees te mogen verwelkomen en kijken uit naar hun inzichten om de nieuwe print- en verpakkingsspecificaties uit te werken die onze sector door toekomstige veranderingen, uitdagingen en kansen moeten loodsen.”

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.