Zoek

Four Pees-apps verhogen printproductiviteit

Four Pees-apps verhogen printproductiviteit

Op basis van de feedback van verschillende bedrijven heeft Four Pees een reeks apps ontwikkeld voor de Enfocus Appstore die de vele mogelijkheden van Enfocus Switch verrijken. Een van de belangrijkste koppelt Enfocus Switch met Monday.com, een tool voor projectbeheer.

David van Driessche, CTO van Four Pees: “Tijdens onze projecten leren we ondernemingen kennen uit de hele sector. Op basis van hun verzoeken, opmerkingen en feedback hebben we een reeks apps ontwikkeld voor de Enfocus Appstore, die grote en kleine bedrijven in alle marktsegmenten helpen om hun Switch-workflow optimaal te benutten door ze in de volledige printworkflow te integreren. Wij beschouwen dit platform als de ideale plaats om onze expertise en kennis met de rest van de grafische sector te delen.”

Monday.com en Switch vinden elkaar

Monday.com wordt wereldwijd door zowel kmo’s als multinationals gebruikt en staat vooral bekend als een tool waarmee elk project op een heel gestructureerde en visuele manier kan worden beheerd. De app integreert Monday.com moeiteloos met Enfocus Switch, zodat je dashboards kan ontwerpen voor verschillende aspecten van je werking

Meestal moet je alles met de hand bijhouden en updaten, wat repetitief en omslachtig is. De integratie met Monday.com maakt dit proces volledig automatisch. De reeks apps doet alles in jouw plaats, van informatie uploaden uit Switch naar Monday.com tot informatie downloaden uit Monday.com voor een specifieke job indien nodig. De complete verwerking wordt verbeterd, van productiebeheer tot klantenservice.

Een bestand aanmaken op basis van een sjabloon

Een tweede app in de Enfocus Appstore heet heel eenvoudig ‘Create a file from template’. Deze tool lost problemen op bij het aanmaken van relatief complexe tekstbestanden in Switch, zoals een XML- of JDF-file of een complex JSON-bestand. Je kan natuurlijk een script op maat schrijven, maar zelfs dan blijft het knoeien en vergt het veel en hard werk.

Four Pees lost het op door het concept van een ‘HTML templating engine’ toe te passen. Je neemt een sjabloon en kan er dan heel gestructureerd variabelen in invoeren. Moderne templating engines laten je zelfs loops maken, voorwaardelijke variabelen invoeren enz.

Klik hier voor het volledige bericht te lezen

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.