Zoeken

Filip Naten nieuwe Productmanager Sign en uitbreiding Technische Dienst bij Dimix

Filip Naten nieuwe Productmanager Sign en uitbreiding Technische Dienst bij Dimix

Dimix is, ondanks de onvoorspelbare Corona-periode, aan het specialiseren én investeren, niet alleen in producten maar ook in personeel.

Filip Naten Productmanager Sign

Filip Naten, inmiddels al enkele jaren als accountmanager actief bij Dimix (en voorheen bij Sihl Direct), is per 1 september in functie als Productmanager Sign.

Lars Vreeke, eigenaar Dimix, ligt toe: “Er was al lange tijd de wens om de productgroep Sign onder verantwoording te brengen bij één van onze collega’s. Bij Filip is dit in uitstekende handen.”

Filip vult aan: “De komende tijd ga ik het gehele inkoopverhaal en productmanagement van productgroep Sign oppakken. Daarnaast ga ik ook het interne Dimix salesteam ondersteunen. Ik hoop vanuit mijn praktijk- en saleservaring de nodige tips en tricks te kunnen geven aan klanten. Bijkomend doel is de purchasing en sign productondersteuning verder te optimaliseren met onze verhuizing naar het nieuwe pand in Genk in het vooruitzicht.”

Vanaf september zullen de productgroepen Kleur-, Wrap-, Flex en Flock, Raamfolies en Sign Tools de welverdiende aandacht en bijbehorende aanpak gaan krijgen.

Uitbreiding Technische Dienst in Nederland en België

Djamilla van Drimmelen is op 1 mei gestart om het technisch team te gaan versterken als aanspreekpunt voor klanten en collega’s. De rol voor Helpdesk en Planning is op haar lijf geschreven. Ze is altijd werkzaam geweest bij bedrijven in techniek en industrie en is een welkome aanvulling op deze afdeling.

In België is Frank Bosmans gestart als Field Engineer. Hij zal samen met collega Ive Reekmans de Belgische klanten bezoeken voor installaties, onderhoud en service.

“Een uitbreiding en verdere specialisatie van onze technische dienst is een heel belangrijk speerpunt voor ons. We willen graag onze klanten zo goed en efficiënt mogelijk kunnen bedienen. Met de komst van Djamilla en Frank kunnen we dit nog beter stroomlijnen.” Aldus Lars Vreeke.

Over Dimix

Dimix is actief als groothandel in de grafische sector en gekend als ervaren totaalleverancier en betrokken gesprekspartner voor wie de uitdaging van de klant centraal staat. Dimix levert gespecialiseerde printoplossingen, gerelateerde verbruiksartikelen en diensten aan signmakers, professionele reclame productiebedrijven, visueel communicatiespecialisten, lamineerbedrijven, fotolabo’s, repro- & copyshops en nog vele anderen.

Ook industriële klanten die nood hebben aan professionele printoplossingen voor printing op groot formaat of voor het bedrukken van objecten vinden steeds meer de weg naar Dimix. We bedienen onze klanten in de gehele Benelux vanuit Nederland (Breda) en België (Genk).

Meer info: https://www.dimix.com/blog/nieuwsberichten/filip-naten-nieuwe-productmanager-sign-en-uitbreiding-technische-dienst-bij-dimix/

Heeft u vragen of aanvullende informatie nodig over dit persbericht? Dan kunt u terecht bij Madelon Thijs, Marketing Manager Benelux bij Dimix bv. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 076 – 820 08 30 of via marketing@dimix.com.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.