Zoek

De oneindige mogelijkheden van raamdecoratie

De oneindige mogelijkheden van raamdecoratie

Glaspartijen bieden mogelijkheden voor raamdecoratie bij woningen maar ook bij bedrijven. Bedrijven nog beter op laten vallen? Kies voor een raamfolie met print! Niet alleen verbetert dit de zichtbaarheid, het versterkt tevens de huisstijl van uw bedrijf. Waarom niet elke vierkante centimeter benutten voor een breed scala aan resultaten? Val op met uw product, bedrijf of dienst.

We zien in het straatbeeld verschillende oplossingen voor het decoreren van ramen, bijvoorbeeld met micro-geperforeerde films. Buiten de winkel zien passanten de advertentie, in de winkel kijken klanten en werknemers toch nog naar buiten.


Maar raamfolies zijn ook geschikt voor verschillende andere toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan decoratie op glas, zoals in een kantoorruimte of in een badkamer. Ook als markering op scheidingswanden is dit materiaal geschikt en creëert u een decoratief effect en voorkomt u inkijk.
Dat je met glasfolie mooie creaties kunt maken zagen we al aan de vele inzendingen tijdens de tweede editie van de Antalis Interior Design Award. Bij de rebranding van een apotheek in Gent werd bijvoorbeeld gebruik gemaakt van Coala Two Way Vision. Ontwerper Creafor koos voor dit product om de apotheek 24/7 zichtbaarheid te geven.

Coala Two Way Vision is een transparant monomeer vinyl (120µ) dat speciaal ontwikkeld is voor toepassingen op glas waarbij het beeld zichtbaar moet zijn aan beide zijden. Het vinyl is transparant en 70% van het oppervlak is voorzien van een wit prisma motief. Hierdoor is het beeld zowel bij daglicht als in het donker goed zichtbaar aan beide kanten. Overdag door het licht van buiten naar binnen en in het donker wordt een lichtbakeffect gecreëerd door de verlichting binnen waardoor het beeld aan de buitenzijde goed zichtbaar wordt. Door het prisma motief is er ook nog zicht van binnen naar buiten. Dit is dan ook het grote verschil met een standaard backlit folie.

Maar er zijn ook andere bedrukbare producten die geschikt zijn voor Window Graphics zoals producten met of zonder lijm. Meer weten of advies nodig bij uw specifieke project? Just ask Antalis!

Meer lezen

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.