Zoeken

Bestanden van klanten corrigeren, maar hoe?

Bestanden van klanten corrigeren, maar hoe?

Er zijn maar weinig workflows waarbij alle inkomende bestanden correct zullen zijn, sommige zullen gecorrigeerd moeten worden. Dus, wat doet u? Neemt u de extra verantwoordelijkheid om ze te corrigeren? Wat zijn uw opties?

Onze CTO David van Driessche geeft u alle mogelijke opties en hun voordelen in deze video

Slechte bestanden terugsturen

De makkelijkste optie is natuurlijk dat u slechte bestanden gewoon terugstuurt naar de klant, zodat zij ze moeten repareren. Heel gemakkelijk voor u, maar misschien niet zo geweldig voor de relatie met uw klant.

In stilte slechte bestanden repareren

Het tweede wat u kunt doen is in stilte elk bestand repareren dat niet correct is. Dat is geweldig voor uw relatie met de klant, maar u betaalt voor die correcties.

Bestanden repareren tegen betaling

De derde optie is dat u uw klant laat kiezen: we hebben een probleem gevonden met uw document. U kunt het zelf oplossen of wij kunnen het voor u oplossen… tegen een vergoeding.

Maak een beleid!

Dus wat is de beste manier om dit aan te pakken? Nou, dat zal afhangen van uw klanten en uw relaties met hen. Als je vooral professionele klanten hebt, is het misschien helemaal ok om bestanden die slecht zijn naar hen terug te sturen. Zij zullen ze repareren. Als uw klanten niet zo deskundig zijn, kan het een geweldige extra service zijn als u kunt repareren wat er misgaat.

Wat belangrijk is, is dat u dit bekijkt als een zakelijke beslissing. Je moet evalueren wat dit betekent voor je bedrijf en dan moet je ervoor zorgen dat iedereen die in je bedrijf werkt begrijpt wat de regels zijn. Wat ze kunnen doen, en wat ze niet kunnen doen.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.