Zoeken

Op zoek naar duurzame oplossingen? Antalis biedt Coala PP Stick.

Coala PP Stick biedt niet enkel verbluffende prestaties. Het trekt ook volop de kaart van de milieuverantwoordelijkheid. Wat deze polypropyleenfilm zo innovatief maakt? Hij is PVC-vrij en het materiaal is geknipt voor binnen- en buitengebruik op gladde oppervlakken, zoals borden en displays. De matte afwerking en de grijze, permanente lijm op waterbasis zorgen voor levendige kleuren en uitstekende dimensionele stabiliteit – zo onderscheidt Coala PP Stick zich echt. In het Green Star System™ van Antalis zijn 2 sterren toegekend aan Coala PP Stick.

Daar blijft het niet bij, want de pvc-vrije oplossing is bovendien bijzonder duurzaam: de levensverwachting buiten bedraagt maar liefst 4 jaar (afhankelijk van de ondergrond). In een notendop: Coala PP Stick is een fantastische keuze voor visuele communicatieprofessionals die in hun zakelijke ecosysteem streven naar positieve verandering en hogere prestaties.

Meer weten over Coala PP Stick? Neem contact op met Antalis via visualcom.be@antalis.com – +32 (0)2 451 12 00 of kijk op www.antalis.be

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.