Zoek

Zo wit als sneeuw!

Zo wit als sneeuw!

Bij aanschaf van een HP Latex 700W of HP Latex 800W tussen 5 december 2022 en 15 januari 2023 krijgt u nu één set inkt cadeau!

Nautasign heeft jarenlange ervaring met de verkoop en installatie van HP Latex printers en is het vanaf van de introductie van de eerste HP Latex printers in 2009 marktleider in de Benelux. Daarnaast zorgt het serviceteam van tien gecertificeerde medewerkers ervoor uw printer altijd up and running is.

De HP Latex 700W en HP Latex 800W printers vormen de vierde generatie HP Latex printers die gebruik maken van de succesvolle en duurzame HP Latex technologie met witte inkt. Met deze printers produceert u eenvoudig hoogwaardige afdrukken met de witste inkt. De productiesnelheden en kwaliteit zijn er ten opzichte van de derde generatie Latex printers nog verder op vooruit gegaan, media kan makkelijker geladen worden en door een lagere curing temperatuur kan er op nog meer verschillende media geprint worden.

Sinds de start van deze vierde generatie HP Latex printers heeft Nautasign al tientallen printers in de Benelux mogen afleveren. Bent u de volgende? Laat ons weten als u interesse heeft of vraag voor meer informatie bij uw accountmanager!

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.