Zoek

Zeno – Exclusief van Spandex  – Uw marketing-, verkoop- en productietool

Zeno – Exclusief van Spandex  – Uw marketing-, verkoop- en productietool

Van concept tot uiteindelijke beslissing, Zeno is je toegewijde partner. Het platform, exclusief van Spandex, stelt je in staat om carwrapontwerpen te testen en te visualiseren, zodat je er niet langer naar hoeft te gissen. Inspireer jouw klanten en maak hen enthousiast met de verbluffende 3D-ontwerpen, die binnen enkele minuten gereed zijn.  

Word je geïrriteerd door de rommel op je bureau, veroorzaakt door talloze stalenboeken en kleurenwaaiers? Of wacht je simpelweg op nieuwe inspiratie? Verspil geen kostbare tijd meer met het doorzoeken van stapels materiaalsamples. Met Zeno is het zo simpel als het openen van je laptop en het filteren van beschikbare merken en materialen van Spandex die je nodig hebt. In plaats van uren te verspillen aan Photoshop om je idee in een afbeelding om te zetten, kun je nu je ontwerp binnen enkele minuten realiseren!

De tool is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Je hebt geen ontwerp- of technische ervaring nodig. Gebruikers kiezen eenvoudigweg het automodel en het materiaal, waarna de software onmiddellijk een 3D-prototype genereert dat vanuit meerdere hoeken kan worden bekeken. Vervolgens kan het in 7 verschillende gesimuleerde omgevingen worden geplaatst om te testen hoe schaduwen, glinsteringen en reflecties er op het gekozen materiaal uitzien.

Car-wrappers hebben toegang tot alle merken wrapfolies van Spandex, waaronder: Avery Dennison, 3M, Orafol en Arlon. Het omvat een volledig assortiment kleuren en meer dan 500 voertuigmodellen, terwijl er maandelijks meer worden toegevoegd. Daarnaast zijn er meer dan 1000 decals beschikbaar voor extra maatwerk en kunnen gebruikers hun eigen afbeeldingen uploaden. De mogelijkheden voor creatie zijn vrijwel grenzeloos. Ontwerp op aanvraag met eenvoudig klikken, probeer de verschillende merken, kleuren en afbeeldingen totdat het ontwerp is zoals u het had voorgesteld. Of laat uw klanten hun eigen ontwerp maken. Nodig ze uit, zit samen en begin te ontwerpen.

Ontdek Zeno tijdens onze webinars! Onze experts staan klaar om je te begeleiden bij het starten en gebruik van het platform, en al je vragen te beantwoorden. Meld je aan via shop.spandex.com en laat ons je deze innovatieve tool tonen!

Link: https://shop.spandex.com/nl_BE/s/zeno

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.