Zoeken

Xeikon CX500

Xeikon CX500

Xeikon zal bezoekers aan de Fespa Global Print Expo 2023 laten zien hoe ze uitdagingen kunnen overwinnen, hun marktbereik kunnen uitbreiden en kunnen overstappen op volledig geautomatiseerde productie. Op stand B2-A20 zal het bedrijf geïntegreerde end-to-end oplossingen tonen die speciaal ontworpen zijn om aan te sturen op een gevarieerd dienstenaanbod en optimaal gebruik te maken van interessante opportuniteiten. Van marketingcommunicatie en interieurdecoratie tot etiketten en POS-oplossingen (Point Of Sale): Xeikon zal de veelzijdigheid van haar digitale druktechnologieën in de kijker zetten met meer dan 30 verschillende toepassingen. 

De Xeikon CX500-tonerpers zal rendabele toepassingen presenteren plus mogelijkheden voor mass customization. In volledig rotatieve modus met variabele repeatlengtes drukt hij met een ware resolutie van 1200 dpi voor een uitstekende drukkwaliteit. Hij biedt superieure duurzaamheidsprestaties dankzij geoptimaliseerd energieverbruik en milieuvriendelijke toners, die geurloos zijn en geen schadelijke stoffen bevatten. 

Er zullen innovatieve voorbeelden te zien zijn van hoe Xeikons volledig geïntegreerde en duurzame productietechnologie te gebruiken is als drijvende kracht voor groei op het gebied van wanddecoratie. Zo zullen er live demo’s te bekijken zijn van de nieuwste versie van de Xeikon Wall Deco Suite. De end-to-end inline oplossing, die drukt op uiteenlopende non-woven materialen van substraatpartners Ahlstrom en Lahnpaper, zal uitgerust zijn met een Xeikon CX500 digitale drukpers. 

In partnerschap met haar klant Färggrossen, een van Zwedens grootste leveranciers van verf en behang, zal Xeikon uitpakken met een nieuw concept van een interactieve kiosk voor behang. Tegelijkertijd zal het op een grote wand de aandacht vestigen op kunstbehang met een uniek 3D-kleieffect, dat speciaal ontworpen is door haar klant belarteSTUDIO. 

Met Xeikons nieuwe Solution Wizard ontdekt u hoe u de marktvooruitzichten voor wanddecoratie beter kunt verkennen. De handige tool identificeert de meest geschikte oplossing voor wanddecoratie op basis van uw antwoorden op belangrijke vragen. Kijk zelf maar hoe snel en gemakkelijk u ontdekt welke technologie uw activiteiten het best ondersteunt om succes te blijven boeken.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.