Zoek

Wil je tot 30% op je bedrijfskosten besparen?

Wil je tot 30% op je bedrijfskosten besparen?

Winst genereren met ‘enkel’ inkt en papier of de juiste hardware-instellingen wordt steeds moeilijker. Bedrijfsprocessen worden complexer, rapportages moeilijker te ontcijferen en de klant mondiger.
Om het bos terug door de bomen te zien ontwikkelde Dataline een unieke audittool. Deze specifieke software analyseert de huidige manier van werken om te bepalen hoe doeltreffend en efficiënt een grafisch productiebedrijf op dat moment is. De tool produceert een geavanceerd, heel specifiek maar duidelijk te lezen rapport over hoeveel tijd en geld er kan bespaard worden door enkele bedrijfsprocessen te optimaliseren.

‘100% succesvolle uitvoering. Gegarandeerd!’

Dataline Solutions heeft de MAS Audit-software ontwikkeld om de prestaties van drukkerijen te beoordelen en zo de meest opvallende informatie aan het licht te brengen. Met behulp van de MAS, waarin alle MultiPress-expertise is opgenomen en gecombineerd, worden de essentiële en relevante gegevens van elk proces in een drukkerij verzameld.
Op basis van de antwoorden sporen de MAS-algoritmen typerende patronen op die vervolgens aan bestaande installaties en vergelijkbare situaties worden gekoppeld. Het resultaat is een zeer specifiek, minutieus berekend verbetertraject dat op de hele workflow van het bedrijf kan worden toegepast. Het gegenereerde rapport is inclusief een specifiek uitvoeringsplan! Met fikse besparingen als gevolg …

Lees hier verder over de MAS Audit-Software 

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.