Zoek

Wij zijn FUJIFILM Benelux en behoren tot de Fujifilm Groep

Wij zijn FUJIFILM Benelux en behoren tot de Fujifilm Groep

Even voorstellen

Wij zijn FUJIFILM Benelux en behoren tot de Fujifilm Groep, die dan 50 groepsondernemingen in Europa telt.  Ruim 4.500 mensen houden zich dagelijks bezig met R&D, productie, verkoop en service-ondersteuning. De wereldwijde activiteiten van Fujifilm bestaan uit 280 dochterondernemingen verspreid over vier continenten met meer dan 75.500 mensen (maart 2022), met een wereldwijde omzet van meer dan € 19 miljard. 

FUJIFILM Benelux levert inkjetsystemen voor Wide Format-, Commercial- en Labelprinting alsook voor Packaging en Imprinting in de Benelux. Maar ook drukinkten en aanverwante producten aan de Zeefdruk- en Flexomarkt. Allemaal technische, geavanceerde oplossingen voor het produceren van prachtig en kwalitatief hoogwaardig drukwerk. Onze merken zoals de Acuity (vlakbed printers), Uvijet (UV-inkjet inkten) en Sericol (Zeefdruk en Flexo) zijn een waarborg voor kwaliteit en productiviteit. 

FUJIFILM Benelux bestaat uit 13 enthousiaste sales, service & support medewerkers die al vele jaren een hecht team vormen. Zo is Olivier Wellens al meer dan 13 jaar bij ons in dienst als Sales Manager en verantwoordelijk voor België & Luxemburg. 

Olivier Wellens, General Manager Belgium & Luxembourg

Stukje geschiedenis

Fujifilm werd opgericht in 1934 voor de productie van fotografische films. Gedurende vele jaren heeft het bedrijf enorm geïnvesteerd in R&D (momenteel meer dan €1 miljard per jaar), zodat het nu een sterke basis heeft voor innovatie en toonaangevende eigen technologieën en patenten in een breed spectrum van industrieën. 

Meer informatie over de wereldwijde initiatieven en het beleid van Fujifilm is te vinden op onze bedrijfswebsite:FUJIFILM Holdings

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.