Zoek

“Wij zijn de toekomst van print” – Mimaki zet spotlight op innovatie, duurzaamheid en inclusiviteit tijdens drupa 2024

“Wij zijn de toekomst van print” – Mimaki zet spotlight op innovatie, duurzaamheid en inclusiviteit tijdens drupa 2024

Mimaki Europe, fabrikant van inkjetprinters en snijsystemen, zal aanwezig zijn op drupa 2024, samen met zijn buitenlandse sectorgenoten en de overkoepelende organisatie Mimaki Engineering Co. Ltd. Het evenement vindt plaats van 28mei tot 7 juni in Düsseldorf, Duitsland. Aansluitend op het thema van drupa “We Create the Future”, demonstreert Mimaki bij stand A04 in hal 9 zijn innovatieve aanpak voor de printmarkt onder het motto “Wij zijn de toekomst van print”.

Het thema – “Wij zijn de toekomst van print” – bevestigt de rol die het bedrijf heeft gespeeld in de digitale printindustrie van de afgelopen 20 jaar en de tomeloze inzet om ook de komende jaren innovatie te stimuleren. Dit jaar viert Mimaki Europe zijn 20-jarige bestaan en zal het demonstreren hoe zijn oplossingen passen binnen geavanceerde Industry 5.0-productieomgevingen. Denk hierbij aan verbeterde automatisering, waarbij robots en andere slimme machines naast mensen worden ingezet.

Technologische hoogtepunten op drupa 2024

Op drupa zal Mimaki ook zijn allernieuwste UV-printtechnologieën tonen, die moeten gebruikers helpen minder energie te verbruiken, de uitstoot van VOS te beperken en minder afval te genereren. Binnen dit productaanbod bevindt zich de onlangs uitgebrachte UCJV330-160: een geïntegreerde sign-printer/snijmachine met nieuwe 2.5D-printfunctie voor het realiseren van reliëfeffecten.

Andere producten die centraal staan bij de stand van Mimaki zijn de JFX600-2513-printer en de CFX-2513 snijplotter, die samen een complete industriële print- en snijoplossing vormen. Een uitbreiding van het aanbod snijplotters van Mimaki is de CFX-2513: een grootformaat high-end snijoplossing die nog sneller en efficiënter werkt.

LINK: https://www.mimaki.nl/nieuws/we-are-the-future-of-print/


Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.