Zoek

Wereldprimeur: A1 Signs uit Nederland wordt het eerste bedrijf dat investeert in een Acuity Prime L flatbed printer.

Wereldprimeur: A1 Signs uit Nederland wordt het eerste bedrijf dat investeert in een Acuity Prime L flatbed printer.

De nieuwe printer, die de grotere versie is van de Acuity Prime 20 en 30 modellen, zal het bedrijf helpen zijn productiviteit te maximaliseren en de vraag te ondersteunen.

Familiebedrijf A1 Signs heeft als eerste bedrijf ter wereld een Acuity Prime L flatbed printer geïnstalleerd in zijn vestiging in Apeldoorn. 

Opgericht in 2012, A1 Signs produceert en installeert creatieve bewegwijzering, reclame en retail displays.

Jan Carel Schepenaar, de oprichter en eigenaar van A1 Signs zei dat hij voor de Acuity Prime L koos vanwege de hoge printsnelheden, betrouwbaarheid en hoge kwaliteit van de uitvoer. Hij was ook onder de indruk van het intuïtieve ontwerp van de printer, de snelle opstarttijd en de automatische reinigingsfunctie van de printkop.

Schepenaar legt uit: “Ik heb een hekel aan grenzen en print graag op zo breed mogelijke substraten. De Acuity Prime L, met zijn 3200mm x 2000mm vlakbed, stelt ons daartoe in staat.”

De Acuity Prime L is een grotere versie van de Acuity Prime 20 en 30 printers. Hij biedt printsnelheden van 202m2/uur, is eenvoudig te bedienen en produceert op hoge snelheid resultaten van hoge kwaliteit. Hij beschikt over zes vacuümzones en 16 medialocatiepinnen, en kan met zijn dubbele zonefunctie naast elkaar printen voor maximale flexibiliteit. 

Schepenaar benadrukt dat het duurzame LED-drogingsssysteem van de Acuity Prime L energiezuinig is, waardoor A1 Signs zijn ecologische voetafdruk tot een minimum kan beperken.

A1 Signs’ partnerschap met Fujifilm gaat terug tot 2014, toen ze investeerden in een Acuity Select X2-printer. Dit was het begin van een lange en succesvolle samenwerking, en toen de tijd kwam om de oorspronkelijke machine te vervangen, was de beslissing om opnieuw voor Fujifilm en de Acuity Prime L te kiezen, een gemakkelijke.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.