Zoek

WallStar® Digital Peel & Up door Ahlstrom en Xeikon: de perfecte oplossing voor digitaal behang.

WallStar® Digital Peel & Up door Ahlstrom en Xeikon: de perfecte oplossing voor digitaal behang.

In de afgelopen decennia heeft behang, een eeuwenoude decoratieve traditie, een opmerkelijke transformatie ondergaan, gedreven door de trend naar maatwerk. Traditioneel was het proces van behang aanbrengen en verwijderen arbeidsintensief en vereiste vaak professionele hulp, wat de totale kosten van wanddecoratie verhoogde.

Ahlstrom heeft een baanbrekende oplossing geïntroduceerd voor deze uitdagingen met zijn innovatieve WallStar® Digital Peel & Up-range van zelfklevende non-wovens. Dit revolutionaire substraat elimineert de noodzaak van lijm of speciale gereedschappen, waardoor het opmerkelijk gebruiksvriendelijk is, zelfs voor degenen die nieuw zijn in het decoreren van hun huis. Het kan eenvoudig worden herplaatst tijdens de installatie en worden verwijderd zonder enig klevend residu op de muur achter te laten.

Een van de belangrijkste voordelen van WallStar® Digital Peel & Up is de compatibiliteit met Xeikon digitale kleurenpersen, met name de Xeikon CX500 digitale pers die gebruikmaakt van droge tonertechnologie. Dit maakt precies, hoogwaardig afdrukken mogelijk met de flexibiliteit van maximaal vijf kleuren, waardoor eindeloze ontwerpmogelijkheden ontstaan. Bovendien voldoet de droge tonertechnologie aan de industrienormen met betrekking tot binnenemissies in de bouwsector, wat zorgt voor een veilige en milieuvriendelijke keuze.

Meer info: https://xeikon.com/en/press/fast-and-effortless-wallpaper-offering-by-xeikon-and-ahlstrom-collaboration

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.