Zoek

Volg een Arlon SLX training @Spandex !

Volg een Arlon SLX training @Spandex !

Wil je graag meer leren over de Arlon SLX-serie? Spandex biedt de mogelijkheid om een Arlon Deelname Certificaat te behalen door deel te nemen aan de Arlon trainingsdagen. Tijdens deze sessies word je in groep getraind door een technisch teamlid van Arlon, die je de kneepjes van het vak bijbrengt. Via demonstraties en groepstraining wordt uitgelegd hoe Arlon-producten werken en worden de juiste toepassingstechnieken gedemonstreerd.

De trainingsdagen vinden plaats op 21 en 22 februari 2024 in de kantoren van Spandex in Zaventem. Houd ongeveer zes uur vrij voor deze training. Wij zorgen voor een lunch, de benodigde Arlon-documentatie en belonen natuurlijk je aanwezigheid met een Arlon Deelname Certificaat. Voor deelname aan de training vragen wij een bijdrage van 100 euro, die wordt omgezet in een voucher voor een toekomstige aankoop bij Spandex België. Inschrijven is mogelijk via estelle.poelmans@spandex.com.

Heeft u onze nieuwe Arlon Polymerics reeds uitgeprobeerd? De Arlon DPF 4550 Serie, inclusief het bijpassende 3450 Serie Overlaminaat werd onlangs aan onze Arlon-familie toegevoegd. Met deze nieuwste toevoegingen aan ons assortiment bieden we jou de hoogste kwaliteit en meest duurzame oplossingen voor jouw beletterings- en reclametoepassingen.

Dit veelzijdige product biedt stabiele en consistente printkwaliteit over verschillende systemen, ideaal voor hoogwaardige signage op diverse oppervlakken, inclusief voertuigen. De eenvoudige installatie en langdurige hechting zorgen voor efficiëntie en duurzaamheid. Met de beste prijs-kwaliteitverhouding is deze multifunctionele folie een kosteneffectieve keuze voor diverse grafische projecten, waarbij het zowel flexibiliteit als betrouwbare prestaties levert.

Ontdek de Arlon Polymerics reeks op shop.spandex.com.

Link: https://shop.spandex.com/nl_BE/

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.