Zoek

Volautomatische Jeti Tauro H3300 LED stroomlijnt de printproductie bij Creapack

Volautomatische Jeti Tauro H3300 LED stroomlijnt de printproductie bij Creapack

Goed anderhalf jaar terug installeerde Creapack een Jeti Tauro H3300 LED-grootformaatprinter met automatisch in- en uitvoer ter vervanging van twee bestaande printers. CEO Jessica Lefevere: “Het was een beetje een sprong in het duister om dat midden de coronacrisis te doen, maar achteraf gezien was het de enige juiste beslissing, want met de Jeti Tauro hebben we een betrouwbare productiemachine in huis gehaald, waarmee we driemaal meer produceren dan voordien.”

De eerste gesprekken met betrekking tot de mogelijke aanschaf van een Jeti Tauro vonden midden in de lockdown plaats, en een live demo organiseren was toen quasi onmogelijk. Creatief als ze zijn bij Agfa, vonden ze een goede workaround. Jessica vertelt: “De digitale bestanden en het te bedrukken karton hebben wij aangeleverd aan Agfa in Mortsel. De volledige productierun van ongeveer één uur is dan vervolgens live op video opgenomen en samen met het bedrukte materiaal aan ons terugbezorgd. Die manier van ‘out of the box’ meedenken gaf mij van bij de start een goed gevoel en die klik is gebleven.”

Voor een dergelijke investering ga je natuurlijk niet over één nacht ijs, en Creapack heeft dan ook meerdere fabrikanten geconsulteerd alvorens een beslissing te nemen. Creapack COO Kris Debosschere vertelt: “Dat Agfa uiteindelijk voor onze toepassingen als beste uit de bus kwam, heeft meerdere redenen. Enerzijds levert de Tauro een mooie printkwaliteit die vergelijkbaar is met offset, waardoor combinatie-orders, waarbij een deel in offset geproduceerd wordt en een deel digitaal, geen enkel obstakel vormt. Anderzijds is er de snelheid. Met één Tauro produceren we drie keer zoveel als voordien met twee machines en dat dan ook nog eens quasi onbemand.”

Lees het volledige verhaal: https://www.agfa.com/printing/klantenbericht/creapack-jeti-tauro-h3300-led/?lang=nl

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.