Zoeken

Voer je nog steeds dezelfde handmatige taken uit in Enfocus Switch? 

Voer je nog steeds dezelfde handmatige taken uit in Enfocus Switch? 

Dankzij Four Pees’ jarenlange ervaring in automatiseringsprojecten bestaan er een aantal apps die jouw leven een stuk makkelijker kunnen maken.

Buggy

Besteed je talloze uren aan het testen van complexe workflows in Switch? Waarschijnlijk best veel als je complexere workflows bouwt. Buggy is speciaal ontwikkeld om deze ontwikkelingscyclus te verkorten.

Create Text File

Je wil graag een eenvoudig tekstbestand maken als onderdeel van jouw Switch flow? Met deze app kan je in slechts een paar klikken een tekstbestand maken en dit naadloos integreren in jouw workflow, zonder ingewikkelde scripting of aangepaste programmering.

Create File from template

Buik vol van het schrijven van aangepaste scripts om complexe tekstbestanden zoals XML, JDF of JSON te maken? Deze app stroomlijnt het proces zonder aan flexibiliteit in te boeten.

FlowSpy

Je hebt een complexe Switch-flow waar veel bestanden doorheen gaan? Wil je bijhouden wat er door je flow gaat en hoe lang elke fase duurt? Dan heb je FlowSpy nodig!

Monday.com

Monday.com gebruiker? De Monday.com Switch-app laat je toe eenvoudig te linken met je dashboards, nieuwe gegevens te pushen, bestaande gegevens te wijzigen of de informatie in je boards op te vragen om in Switch te gebruiken.

Eender welke andere taak waar nog geen Switch App voor bestaat; stuur ons een bericht op info@fourpees.com en we gaan graag de uitdaging aan!

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.