Zoeken

Vink Interior Days – twee dagen vol interieurinspiratie

Vink Interior Days – twee dagen vol interieurinspiratie

Kunststof en zelfklevende folie bieden oneindig veel mogelijkheden voor interieurinrichting. Aangezien de vraag naar interieurtoepassingen een sterke stijging kent, nodigt Vink alle interieurspecialisten van België uit voor de eerste Vink Interior Days. Deze vinden plaats op donderdag 20 en vrijdag 21 oktober 2022 bij Vink in Heist-op-den-Berg. 

Dankzij de samenwerking tussen de afdelingen Signs & Graphics en Building & Construction is het mogelijk om een gevarieerd publiek van interieurspecialisten aan te trekken; van signmakers, schilders en interieurarchitecten tot facility managers en technische medewerkers in de corporate en healthcare sector.

Twee dagen vol interieurinspiratie 

Op het programma: twee dagen vol interieurinspiratie. Denk hierbij aan zelfklevende interieurfolies, raam- en decoratiefolies, Kerrock-composietmaterialen, polycarbonaatplaten voor wanden en tal van andere kunststofoplossingen voor het interieur. 

De nieuwste trends en ontwikkelingen op het vlak van duurzaamheid, creativiteit, betaalbaarheid en comfort komen aan bod. Verder zijn er doorlopend productdemo’s van leveranciers zoals 3M, Mactac, Altuglas, Gauzy, Sabic, Kerrock, Trespa, Gallina, Bencore …

3M Fasara
3M Window Film
Di-Noc Interior film
Kerrock

Nocturne met barbecue 

Bij de Vink Interior Days hoort natuurlijk een nocturne. De eerste dag wordt afgesloten met een gezellige barbecue, waar klanten en leveranciers de kans krijgen om te netwerken.

Schrijf je gratis in via www.vink.be/nl/vink-interior-days

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.