Zoek

ViaPrintix gaat voor Agfa’s Jeti Tauro H2500 LED

ViaPrintix gaat voor Agfa’s Jeti Tauro H2500 LED

Het bedrijf bestaat nog geen 15 jaar, maar kent wel een gestage groei. In die periode heeft ViaPrintix, dat in Mechelen gevestigd is, zich een mooie plaats op de print & sign-markt veroverd. En om zijn groei voort te zetten, heeft het bedrijf in de grootformaatprinter Jeti Tauro H2500 LED van Agfa geïnvesteerd.

Nico Sleeckx, Agfa Sales Manager Belux (links), Wesley Dewachter en de Jeti Tauro H2500 LED

Twee tennisterreinen! Dat is de oppervlakte (390 m²) die de Jeti Tauro H2500 in één uur kan bedrukken. En toegegeven, met haar afmetingen maakt de machine ook meteen indruk (ze is 6,8 m breed met een drukbreedte van 2,54 m).

15 à 20% groei

Begin april nam het Mechelse ViaPrintix een Jeti Tauro in gebruik. In een onzekere economische situatie kan die stap een gewaagde gok lijken, maar Wesley Dewachter, die het bedrijf samen met zijn vennoten Johan Ceuleers en Alain Jacobs leidt, ziet dat als een voor de toekomst onontbeerlijke investering. 

“De Anapurna was zelfs nog geen drie jaar oud, maar draaide al op zijn maximumcapaciteit. Ofwel moesten we in ploegen beginnen werken, ofwel in nieuwe uitrusting investeren. De Jeti Tauro biedt ons die extra marge die we nodig hebben. Nu kunnen we onze twee stanstafels van Zund volop laten werken en de productie rationaliseren, en dat komt de gemoedsrust van onze medewerkers ten goede.”

Lees meer op

https://www.agfa.com/printing/klantenbericht/viaprintix-jeti-tauro-h2500-led/?lang=nl

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.