Zoek

Ultieme Di-Noc deals bij Spandex!

Ultieme Di-Noc deals bij Spandex!

Bereik de perfecte upgrade voor je interieur met meer dan 450+ patronen tegen geweldige prijzen! Dit is het ideale moment om Di-Noc van Spandex in te slaan. Of je nu al projecten gepland hebt staan of overweegt om architecturale films toe te passen, je zult geweldige besparingen realiseren. Vernieuw snel en betaalbaar de toonbanken, tafels en deuren van je klanten. Vanaf 12 februari kun je profiteren van kortingen tot wel -50%, zolang de voorraad strekt!

De architecturale markt groeit snel, omdat vastgoedeigenaren op zoek zijn naar economische en duurzame manieren om fysieke ruimtes te upgraden, zonder de kosten en verstoring van een volledige renovatie. Lokale bedrijven, restaurants, cafés, hotels en kantoren kunnen allemaal kleine aanpassingen gebruiken om hun ruimte op te fleuren of te vernieuwen, waardoor de functionaliteit wordt verbeterd en klanten worden aangetrokken.

Combineer de afwerking met diverse materialen. Met onze producten kunnen jouw klanten snel en betaalbaar functionaliteit en design combineren. Het uitgebreide assortiment folies vormt een perfecte aanvulling op echte hout-, steen- en metalen oppervlakken, waardoor een harmonieuze ruimte ontstaat waar alles perfect samenkomt.

Daarom lanceert Spandex zijn Di-Noc kortingsactie op maandag 12 februari, waarbij klanten kunnen genieten van kortingen tot wel -50% op het 3M Di-Noc assortiment, zolang de voorraad strekt. Het assortiment biedt voor ieder wat wils en omvat ‘Hout’, ‘Metallic’, ‘Steen’, ‘Textiel & Leder’, ‘Specialiteiten’ en ‘Effen kleuren’. De aanbieding geldt tot en met 30 april.

Maak dus gebruik van onze ultieme verkoop en laat je creativiteit de vrije loop!

Link: https://shop.spandex.com/s/3m-dinoc-promotion

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.