Zoek

Uitnodiging voor het Canon MAKE IT Benelux Event op 17-18 mei

Uitnodiging voor het Canon MAKE IT Benelux Event op 17-18 mei

Met trots presenteren we tijdens Make It ’22 Canon’s portfolio van kleinformaat tot grootformaat, van inkjet tot UVgel, van hardware en software tot imaging supplies en finishing mogelijkheden. Hiermee produceert u de mooiste applicaties, stroomlijnt u processen en breidt u uw dienstverlening uit. Het recept voor een succesvolle toekomst voor uw bedrijf of afdeling!

Wees welkom en meld u nu aan voor dit exclusieve Canon Benelux evenement op dinsdag 17 mei of woensdag 18 mei, van 10:30 tot 17:00 uur in het Canon Customer Experience Center in Venlo:

Aanmelden

Beursvloer | onze experts en partners staan voor u klaar
Bovenop inspirerende keynote sprekers en een programma met parallelsessies dat u zelf op maat kunt samenstellen, kunt u op onze beursvloer kennis uitwisselen met onze partners, zoals Dataline (MultiPress), Venar, het VIGC, onze finishing partners zoals Amstel Graphics, Fotoba, Kentie-Rotaform, Peter van Ede en SDD. U ontmoet er ook onze Canon-experts die u onze (print)technologieën en alle mogelijke applicaties kunnen tonen. En uiteraard kunt u met vakgenoten onder het genot van een hapje en drankje ervaringen uitwisselen. Verzamel de mooiste inspiratie en neem die mee naar huis in uw goodiebag. Bovendien woont u live de Benelux lancering van een gloednieuwe generatie digitale productieprinters bij.

Meld u zich aan voor Make It ’22? Ga dan naar nl.canon.be/makeitbenelux, hier vindt u ook meer informatie over het programma dat u zelf op maat kunt samenstellen, de beursvloer en de sprekers.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.