4618-Fespa-belgium-april-2021-rgb-72

Turboboost je sign e-business door connectie met MultiPress MIS/ERP

E-business is in de hele sign business niet meer weg te denken. Want een webshop of een klantenportaal helpt signbedrijven om (meer) zaken te doen en klanten aan zich te binden. Zeker in deze online tijden zorgt e-business, zowel in B2C- als B2B-omgevingen, voor extra bereik, extra service en extra inkomsten. 

Maar best wel met een goed gedefinieerd en geïntegreerd klantgericht proces! Hoe zorg je ervoor dat de e-functionaliteit van je signbedrijf geen standalone operatie is? Hoe zorg je voor vlotte doorstroming van alle product- en bestelgegevens van en naar je signbusiness? Daarvoor is het broodnodig om de MIS/ERP-workflow van je signbusiness te koppelen met de web-to-print oplossing.

In de reeks ‘Learn with us – Selling print online’ webinars van Inkish TV belichten Davy Verstaen, MultiPress Project Manager EMEA en Dirk Deroo, ceo Dataline Solutions, de MIS/ERP-dimensie van e-printbusiness op 21 april om 12 uur.

Tijdens dit gratis webinar gaan ze uitgebreid in op de web-to-printfunctionaliteiten van MultiPress én de verschillende integraties met 3rd party e-business-oplossingen. Schrijf je nu in en verwerf de inzichten die nodig zijn om ook van jouw e-printbusiness een succes te maken!  

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email