Zoeken

Treed uit uw comfort zone met STUDIO 399 en Summa

Treed uit uw comfort zone met STUDIO 399 en Summa

STUDIO 399 is een bedrijf dat verschillende diensten aanbiedt, gaande van verpakking, fotografie en video tot branding. Met hun expertise brengen ze merken naar een hoger niveau en gieten ze merken in de vorm die precies bij hun klanten past. 

De wereldwijde pandemie vormde een uitdaging voor STUDIO 399, zoals voor veel bedrijven. Maar op een onverwachte manier, door creatief denken en de veelzijdigheid van hun Summa F1612 vlakbed-snijplotter, maakten deze onzekere tijden snel plaats voor nieuwe opportuniteiten.

Summa sprak erover met Koen Vanhaeverbeke, manager en bezieler van STUDIO 399

Koen, kan je ons iets meer vertellen over het bedrijf?
STUDIO 399
is heel allround, maar in de kern zijn we gespecialiseerd in de productie van kartonnen verpakkingen in kleine oplages. We drukken, snijden en frezen in beperkte oplages.

Ons motto “WE MAKE IT 4 YOU” zegt alles. Als u een idee heeft, vertel het ons, en wij maken het waar. Vooral kleine oplagen van out-of-the-box creaties die niemand anders wil maken, kunnen wij waarschijnlijk wel maken. Dus, als u 10, 20 of meer op maat gemaakte dozen in full colour nodig heeft, kunnen wij dat zonder probleem voor u maken. Zo kunnen ook (kleine) bedrijven concurreren en zich onderscheiden.

Hoe ontstond het verhaal met Summa? Waarom heeft u gekozen voor een Summa vlakbed-snijplotter?
Ik ken Summa al een tijdje en heb hen leren kennen voor hun expertise op het gebied van vinyl-snijplotters. Toen we overwogen een vlakbed-snijplotter aan te kopen, kwam het F1612 model van Summa al snel in ons vizier. Na een bezoek aan de demoruimte van een plaatselijke Summa-dealer was ik snel overtuigd. Ook het feit dat het een Belgisch product is en de eerlijke prijs droegen bij tot deze beslissing.

Welke toepassingen snijdt u meestal met de F1612?
Aangezien we gespecialiseerd zijn in verpakkingen snijden we veel karton, ook vinyl, polypropyleen en MDF en kunststoffen om te frezen.

Hoe heeft COVID-19 geleid tot de uitbreiding van de te snijden toepassingen?
Onze standaardproductie werd teruggeschroefd door de pandemie. Maar bijna onmiddellijk heeft de F1612 vlakbed-snijplotter ons ertoe aangezet om breder te denken, uit onze comfortzone te treden en andere toepassingen en markten te verkennen. Het is echt te danken aan de veelzijdigheid van de F1612 en de hoogwaardige Summa freesmodule dat we snel andere toepassingen en oplossingen konden ontwikkelen die zelfs verder gaan dan Sign & Display.

Hebben deze nieuwe toepassingen geleid tot een groei van uw bedrijf en uw klantenbestand?
Dat hebben ze zeker! Zelfs in die mate dat we onze capaciteiten qua productieruimte hebben moeten uitbreiden.

Welke aspecten van de F1612 machine vindt u het meest interessant?
Haar veelzijdigheid, zou ik zeggen. De F1612 is zeer multifunctioneel. Het feit dat je op elk moment tools en modules kunt achteraf aankopen en monteren is een enorm pluspunt.  Hierdoor kan de F1612 op ons tempo meegroeien met het bedrijf.

Bent u van plan om in de toekomst meer Summa-machines te kopen?
Ja, hoogstwaarschijnlijk zullen we in de toekomst nog een Summa vlakbed-snijplotter kopen. Wij zijn ook geïnteresseerd in apparatuur om etiketten te snijden voor specifieke toepassingen. Wij zullen het merk Summa opnieuw overwegen in onze zoektocht naar de juiste apparatuur voor deze toepassingen.

Bedankt voor het delen van uw ervaringen! Is er iets dat u anderen zou aanraden?
Een tip voor iedereen die een Summa F Serie vlakbed-snijplotter bezit: beperk uzelf niet tot één of enkele toepassingen, of tot slechts één doelgroep. Kijk verder en denk breder. Verken de vele toepassingsmogelijkheden. Laat uw bedrijf meegroeien met de Summa F Serie vlakbed-snijplotter en laat de machine op haar beurt met uw bedrijf meegroeien! 

Leer meer over de Summa F Serie vlakbed-snijplotter systemen

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.