Zoek

Terugblik op de FESPA Global Print Expo in Berlijn

Terugblik op de FESPA Global Print Expo in Berlijn

Van 31 mei tot en met 3 juni 2022 was het eindelijk zover: de FESPA Global Print Expo 2022 vond plaats in Berlijn. De grootste beurs van Europa binnen de sign- en printsector. Standhouders komen van heinde en verre om hun nieuwste producten en innovaties voor te stellen. Grafityp was daar natuurlijk ook bij. 

Pionier in duurzaamheid 

Het hoofdthema op de Grafityp stand? Duurzaamheid! Eindelijk, want Grafityp pioniert al 20 jaar op vlak van duurzame, ecologische oplossingen voor de sector. Deze editie was dus het jaar bij uitstek om de duurzame GEF-producten te promoten en bezoekers nieuwe perspectieven te geven omtrent duurzame oplossingen. 

De eyecatcher was hierbij de achterwand van de stand, geprint op GEF116HT. Op de achterwand prijkte een olifant, hoog in een boom. Hierbij aansluitend werd gekozen voor de slogan “All you need sometimes is a different point of view”. Een duidelijke knipoog naar Grafityp’s ecologische kijk op de sector.

Lancering van nieuwe producten

Op het Omega-Skinz gedeelte van de Grafityp stand, voorzien van de stoere huisstijl en knappe wagens, mocht eindelijk het doek van het nieuwste product: “De Omega-Skinz Printables”. Deze printable car wrap folie kan je bedrukken volgens jouw eigen stijl of ontwerp. De huisstijlkleuren van een klant? Een bepaalde tekening, print of een geometrisch patroon? Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het wrappen op elk voertuig. Voor de lancering zorgde Grafityp voor een knappe Nissan 350Z, voorzien van een custom ontwerp. Een echte headturner, bijna iedereen die passeerde stopte om foto’s te nemen van de wagen, of erbij te poseren. Een geslaagd debuut voor de Omega-Skinz printables. 


Een tipje van de sluier

Bij Grafityp staan ze nooit stil, de R&D-afdeling is altijd druk in de weer om vandaag de producten te ontwikkelen, die morgen gevraagd zullen worden. Hierbij was FESPA de uitgelezen kans om al een heleboel producten mee te nemen naar de beurs, die in de finale stadia zitten van hun productontwikkeling. Nog even geduld, binnenkort lanceert Grafityp een hoop nieuwe én ecologische, duurzame producten.

Gezellige drukte van begin tot eind

FESPA was een succes. Vanaf het eerste uur werd de Grafityp stand al druk bezocht. Grafityp ontving disitributeurs, leveranciers en geïnteresseerden van over de hele wereld, soms kwamen ze alleen, soms met hele delegaties. De ontvangst van de Omega-Skinz Printables was zeer positief, ook werd een stijgende interesse in de duurzame GEF-producten genoteerd. Er heerste een gezellige drukte doorheen de volledige week, voor Grafityp was FESPA 2022 een absoluut succes. 

Dank je wel aan iedereen die onze stand bezocht en tot op de editie 2023!

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.