Zoeken

Syntra Bizz & Papyrus Viscom organiseren de Opleiding Signmaker

Syntra Bizz & Papyrus Viscom organiseren de Opleiding Signmaker

In mei en juni kun je je via Syntra inschrijven voor 2 nieuwe lesreeksen Opleiding Signmaker bij Papyrus Viscom in Mechelen.

Tijdens deze opleiding leer je hoe je ontwerpen kunt omzetten in praktische toepassingen en hoe je deze vervolgens nauwkeurig kunt installeren op verschillende oppervlakken. Of het nu gaat om het aanbrengen van belettering op voertuigen, het installeren van gevelreclame, of het plaatsen van bewegwijzeringssystemen en signalisatie in openbare ruimtes, alle toepassingen komen aan bod.

Ervaren docenten zullen je begeleiden bij het ontwikkelen van vaardigheden op het gebied van ontwerp, materiaalkennis, installatietechnieken en projectmanagement. Je raakt vertrouwd met de verschillende gereedschappen, apparatuur en software die nodig zijn voor het creëren van hoogwaardige en duurzame visuele communicatieoplossingen.

Gedurende de opleiding krijg je ook inzicht in de verschillende aspecten van het vakgebied, zoals het begrijpen van klantbehoeften, het werken binnen budgetten en deadlines, en het waarborgen van de veiligheid op de werkplek.

Of je nu net van school komt, een carrièreswitch overweegt, of je vaardigheden wilt uitbreiden, deze opleiding biedt je de kans om een vakgebied te betreden dat veel carrièremogelijkheden biedt. Als signmaker ben je betrokken bij het creëren van visuele ervaringen die impact maken en merken tot leven brengen.

De eerstvolgende startdatum is 7 mei 2024. De opleiding duurt 5 dagen en vindt plaats in het trainingscentrum van Papyrus Viscom in Mechelen.

Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de kosten voor onder andere het gebruik van zelfklevende folies en werkmaterialen. Bedrijven kunnen financiële ondersteuning krijgen via de kmo-portefeuille.

Meer info en inschrijven via: Opleiding signmaker (syntra-bizz.be) en Papyrus Viscom

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.