Zoek

swissQprint levert de duizendste Nyala

swissQprint levert de duizendste Nyala

Het Nederlandse De Resolutie/Van Zijderveld, een full-service printbedrijf, produceert vanaf nu geprint plaatmateriaal op een hoger niveau, zowel kwalitatief als kwantitatief. Met een swissQprintflatbedprinter van het type Nyala. swissQprint heeft met deze installatie het duizendste exemplaar van dit model geleverd.

De Resolutie/Van Zijderveld dat gevestigd is in Rijswijk bij Den Haag, biedt zijn klanten totaaloplossingen op het gebied van reclametechnieken: alles uit één hand, alles uit één huis. Om de capaciteit en kwaliteit van de printproductie te verhogen, heeft het bedrijf voor de flatbedprinter Nyala 4 gekozen. Half juni 2023 heeft swissQprint deze als duizendste exemplaar van dit model geleverd en geïnstalleerd.

Keuze voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Jeffrey Vermaat, een van de vier eigenaars van het bedrijf, legt uit: “Onze levertijden zijn kort en bindend. Daarom is betrouwbaarheid key. We hebben verschillende merken geëvalueerd om het huidige UV-printsysteem te vervangen.” “We hadden voor goedkoop kunnen gaan, maar hebben bewust gekozen voor kwaliteit”, zegt hij en wijst naast de hoge printkwaliteit ook op de robuuste en uitgekiende constructie van de swissQprint-machine. Het bedrijf werd bovendien overtuigd door het lage energieverbruik (gemiddeld 2,2 kWh) en criteria op het gebied van milieubewuste productie. En niet in het minst ook door de verwachte levensduur van meer dan 10 jaar.

Weinig overuren

Jeffrey Vermaat is opgelucht dat het productieteam nu minder overuren moet presteren om de deadlines te halen. Want daarvoor is er geen excuus en de productie gebeurt hoofdzakelijk in eigen huis. “Nyala levert de perfecte balans tussen kwaliteit en productiviteit. Hiermee kunnen wij onze capaciteit aanzienlijk verhogen.” De maximale output bedraagt ongeveer 206 m²/u en de maximale printresolutie 1350 dpi.

Meer flexibiliteit

Tot nog toe was printen op plaatmateriaal een bijkomstige service, maar nu wil De Resolutie/Van Zijderveld dit actief toepassen dankzij de flexibiliteit die Nyala op dit gebied te bieden heeft. Typische substraten zijn hardschuimplaten, aluminium sandwichplaten, hout en acrylaat. Met Nyala wordt de keuze aan media groter. De 3,2×2 meter grote tafel in combinatie met de swissQprint2 registratiepennen kan alle formaten aan. De kleurconfiguratie (CMYK aangevuld met lichte kleuren en wit) garandeert een uitgebreid gamma aan printkwaliteiten, inclusief fine art- en speciale toepassingen. De favoriete uitspraak van Jeffrey Vermaat is: “Het antwoord is JA, maar wat was de vraag ook alweer?” Hij verwacht ook dat deze vraag in de toekomst weer vaker gesteld zal worden.

Gezonde groei gegarandeerd

Tot slot merkt hij op dat hij swissQprint al eerder kende en wist dat hun printers een meerwaarde kunnen bieden, maar dat hij het bedrijf lang heeft onderschat. Vroeger werkten ze met verschillende machines van een andere fabrikant. “Het verschil met swissQprint is enorm. Het is verbazingwekkend wat we al tijdens de demo te zien hebben gekregen en wat we nu ook in de eigen productie zien.” Hij is ervan overtuigd dat het bedrijf met behulp van Nyala een gezonde en organische groei zal kennen.

Verdere informatie:

swissQprint Benelux

Buchtenstraat 14B

BE-9051 Gent

(Sint-Denijs-Westrem)

T +32 92 982 700

info@swissqprint.be

www.swissqprint.com

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.