Zoek

Supercolor verlegt de grenzen van grootformaatprint met MultiPress!

Supercolor verlegt de grenzen van grootformaatprint met MultiPress!

Supercolor, een vooraanstaand print- en signbedrijf met meer dan 45 jaar ervaring in grootformaat digitaal drukwerk, is één van de vele MultiPress gebruikers die dagelijks de voordelen van professionele business software ervaart. Sinds 2010 maakt Supercolor gebruik van MultiPress Business Software om hun planning, relatiebeheer, calculaties en orderbeheer in goede banen te leiden.

De kracht van MultiPress stelt Supercolor in staat om nauwkeurige calculaties en nacalculaties uit te voeren, waardoor ze inzicht krijgen in marges en andere statistieken met indrukwekkende precisie. Dankzij persoonlijke dashboards voor medewerkers en integratie met Bumbal voor traceerbaarheid van leveringen en plaatsingen, biedt Supercolor niet alleen hoogwaardig drukwerk, maar ook een ongeëvenaarde klantenservice.

De zeer lange samenwerking tussen Supercolor en Dataline maakt één ding duidelijk: MultiPress heeft zich bewezen als een onmisbare partner. Michel Verheughe, eigenaar van Supercolor, bevestigt dit met zijn wens om nog eens twintig jaar verder te evolueren met MultiPress.

Hoe zet Supercolor met MultiPress de standaard voor efficiëntie, precisie en klantenservice? Bekijk het in deze boeiende video!

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.