Zoek

Summa viert 50-jarig jubileum en opent nieuw Experience Center

Summa viert 50-jarig jubileum en opent nieuw Experience Center

Het is inmiddels alweer 50 jaar geleden dat Summa in België werd opgericht. Voor deze gelegenheid viert Summa haar verjaardag in stijl met de opening van een gloednieuw Experience Center naast het hoofdkantoor in Gistel. De grote opening vindt plaats van 24 tot 28 april samen met Summa’s medewerkers, klanten en leveranciers.

Wat begon in 1973 met het produceren van opnameapparatuur, evolueerde al snel naar het vervaardigen van snijoplossingen voor de Sign & Graphic industrie. In de loop der jaren heeft Summa internationaal naamsbekendheid opgebouwd met een reputatie in het leveren van betrouwbare, hoogwaardige en innovatieve snijoplossingen.

“We zijn trots en dankbaar voor de successen die Summa in dit 50-jarig bestaan heeft behaald”, zegt Geert Pierloot, Managing Director van Summa. “Het bedrijf is sterk gegroeid en dat hebben we enerzijds te danken aan de continue ontwikkeling van innovatieve en duurzame snijoplossingen. Anderzijds dankzij het harde werk, de kennis en inzet van onze mensen die Summa hebben gemaakt tot het bedrijf dat het nu is. We zijn verheugd om dit bijzondere jubileum samen te vieren tijdens de feestelijke opening van ons nieuwe Experience Center!”

Het nieuwe Experience Center geeft uiting aan de ontwikkeling van Summa over de jaren heen en toont het uitgebreide gamma van snijoplossingen. Als onderdeel van de beleving wordt de ruimte ingericht met toepassingen die op Summa’s snijmachines worden afgewerkt. Variërend van raamstickers tot creatieve panelen, displays, textielframes en sportkleding. Het Experience Center zal ook dienen als ruimte voor toekomstige evenementen. 

Ga naar www.summa.com voor meer informatie.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.