Zoek

Summa verwelkomt iedereen op stand 5-M29 tijdens Fespa 2021 in Amsterdam

Summa verwelkomt iedereen op stand 5-M29 tijdens Fespa 2021 in Amsterdam

Het thema van dit jaar op de Fespa Global Print Expo “Bring colour back”, zou kunnen verwijzen naar een langverwachte come-back van de Fespa organisatie en haar vele exposanten na een moeilijke periode van afstand nemen.  Ook Summa zal deze kans niet laten voorbijgaan om klanten en bezoekers opnieuw te ontmoeten tijdens de Fespa show in Amsterdam om haar hoogwaardige snijoplossingen te tonen op hun stand M29 in Hal 5.

De  voorbije jaren stond Summa niet stil en het bedrijf heeft dan ook veel te vertellen over haar recente product-ontwikkelingen en groei. Naast het introduceren van een aantal nieuwigheden, zal het Summa team tijdens de show demonstraties geven op snijmachines uit hun vier productseries: de F Serievlakbed-snijplotters, de S Class 2en S Onevinyl snijplotters en de L Serielaser snijmachines. Bezoekers kunnen hierbij kennis maken met de vele voordelen en functies van Summa’s uitgebreide snijoplossingen.

Volg het productieproces van A tot Z 
In samenwerking met Summa’s aangrenzende standhouder tijdens Fespa 2021, Klieverik, wordt eveneens een micro-factory opgezet die het proces laat zien van het printen tot het kalenderen van het geprinte textiel op de Klieverik Vertex hybride transferprint-kalendermachine tot het snijden op de Summa L1810 laser snijmachine. Deze micro-factory is een initiatief van Klieverik die hiermee de noodzaak van duurzaam ondernemen wil benadrukken. Dit komt tot uiting in het gebruik van duurzame materialen en snijmethodes waarbij materiaal optimaal gesneden wordt (Summa).

Registreer uw bezoek vandaag
Laat u inspireren en registreer vandaag nog voor een gratis toegangsticket voor de Fespa Global Print Expo in Amsterdam (12-15 oktober) via de Fespa registratielink. Bezoek Summa’s stand M29 in hal 5, waar het Summa Team u met veel plezier zal verwelkomen en adviseren.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.