Zoek

Summa toont automatisering van snijworkflow op Texprocess 2024

Summa toont automatisering van snijworkflow op Texprocess 2024

Summa zal aanwezig zijn op Texprocess 2024, het centrum van textielinnovatie, van 23 tot 26 april in Frankfurt. We delen een stand met Valiani in hal 8 stand D35. Het overkoepelende thema van de stand is de workflow automatisering voor het verwerken van textiel d.m.v. Summa’s lasersnijmachines. Om dit te demonstreren heeft Summa, samen met Epson en Multi-Plot, een micro-fabriek gemaakt. Er wordt een workflow van idee tot eindproduct getoond.

De micro-fabriek demonstreert een complete workflow van afdrukken tot kalanderen en snijden. Zo kunnen bezoekers de mogelijkheden van de apparatuur zien en de voordelen van een goed afgestemde workflow ervaren. Zo hopen we hen te inspireren om hun eigen productieworkflow te optimaliseren.

Op de stand kunnen bezoekers live demonstraties bijwonen van de volgende machines:

  • Summa L1810 Gen 2.6 lasersnijder met Caron feeder is perfect voor het automatiseren van textielsnijden.
  • Valiani AP Invicta 150 is de oplossing voor het snijden van patronen op maat. Het is compact en geluidsarm, ideaal voor elk modelleerbureau.
  • Valiani Pro2leed is een automatisch patroonacquisitiesysteem dat patronen digitaliseert met behulp van een vaste digitale camera.

Laten we elkaar ontmoeten op Texprocess! Vraag een GRATIS toegangsticket aan via onze blog. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bestel de jouwe nu!

Als u een afspraak wilt maken tijdens de beurs, neem dan contact op met uw Summa-vertegenwoordiger of neem contact met ons op via onze website: www.summa.com.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.