Zoeken

Summa introduceert Tray One, een efficiënte sheet feeder voor de rolsnijplotter

Summa introduceert Tray One, een efficiënte sheet feeder voor de rolsnijplotter

Om een gevolg te geven aan de marktvraag en omdat Summa staat voor innovatie en optimalisatie,  ontwikkelde het bedrijf de Tray One sheet feeder.  Tray One is een volgende stap in Summa’s streven om de automatisering en de verwerking van materiaal te verbeteren op de Summa snijplotters. Tray One brengt gebruiksgemak en flexibiliteit in de print-to-cut workflow naar een hoger niveau en dit zowel voor kleine als grote bedrijven.

De Tray One sheet feeder is compatibel met de S1D60, S1D75 modellen uit de Summa S One serie en kan achteraf worden ingebouwd. Ook SummaCut D60 modellen kunnen achteraf worden uitgerust met de sheetfeeder – Tray SummaCut Tray.

Efficiënte en flexibele workflow

Tray One zorgt ervoor dat vellen en etiketten efficiënt worden doorgevoerd en gesneden en bespaart de operator van de snijplotter daardoor heel wat tijd. De snijplotter kan in een handomdraai omgebouwd worden van rol- naar velleninvoer.

In combinatie met de krachtige Summa GoSign software kunnen vectoriële pdf bestanden rechttoe rechtaan gesneden worden en is geen voorraad nodig aan pre-cut labels. De printer kan zo werken met volle vellen waarna de labels of stickers achteraf worden gesneden op de rolsnijplotter in combinatie met Tray One.  Op deze manier ontstaat betrouwbare print-& snijworkflow die ervoor zorgt dat het verwerken van vellen of labels uiterst efficiënt en eenvoudig verloopt.

Verscheidenheid aan toepassingen

Terwijl 60 cm een uiterst populaire maat is in rolmaterialen en het A3 formaat een populair bladformaat, kan met deze combinatie Summa D60 roll cutter/ Tray One (Tray SummaCut) meteen een grote verscheidenheid aan toepassingen verwerkt worden, zoals etiketten, labels en drukwerk in kleine oplagen voor copyshops, zeefdrukkerijen of de detailhandel. Alle gangbare copier formaten worden ondersteund: A4, A3 SRA3, SA3 Letter, Tabloid en Tabloid Extra.

Lees meer over Tray One op onze website

Bekijk de Summa Tray One sheet feeder in actie op volgende videoRegardez la vidéo Tray One ici

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.