Zoek

Summa partner Papyrus nu officieel reseller van Valiani

Summa partner Papyrus nu officieel reseller van Valiani

Summa kondigt aan dat partner Papyrus Viscom in de Benelux, officieel verdeler van Valiani is geworden. Papyrus is een toonaangevende leverancier van papier en hun Viscom afdeling biedt totaaloplossingen voor de grootformaat print & sign markt. De bestaande samenwerking als distributeur van Summa’s Roll cutters en F Series is nu uitgebreid met het productassortiment van Valiani. Om deze snijoplossingen aan de klanten te demonstreren, werd de Omnia 100 in het demo center van Papyrus in Mechelen geïnstalleerd.

De snijmachines van Valiani zijn een goede aanvulling op het assortiment van Summa. Hoewel Summa’s F1612 een vlakbed snijplotter met kleine voetafdruk is, hebben sommige klanten kleinere, meer betaalbare oplossingen nodig. Dat is waar de producten van Valiani een oplossing kunnen bieden. Bovendien is hun ervaring en focus op de verpakkingsmarkt een waardevolle aanvulling. 

De recente Omnia auto-feed snijmachine is een unieke geautomatiseerde oplossing voor het verwerken van golfkarton- en vouwkarton, verkrijgbaar in twee formaten. De toepassingen van de Omnia sluiten goed aan bij de doelgroep van Papyrus. Enthousiast na een vlotte installatie en training, is Papyrus Viscom nu volledig uitgerust om de machine aan hun klanten te demonstreren.

Heidi Hoornaert, Area Sales Manager van Summa: “Dankzij de complementariteit van ons assortiment en dat van Valiani, zullen onze resellers hun klanten nog gerichter kunnen adviseren. Door Valiani bij ons gewaardeerde netwerk van resellers te introduceren, bouwen we bovendien verder op de sterke relatie die we al hebben.”

Sinds de overname van Valiani in juni, heeft de samenwerking tussen Summa en Valiani steeds meer vorm gekregen. Behalve in Europa, werd Valiani in oktober reeds officieel bij de Summa dealers in Amerika geïntroduceerd en onlangs vond het lanceringsevenement in Azië plaats. 

Ga voor meer informatie over Summa en Valiani naar www.summa.com of valiani.com.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.