Zoeken

Summa op Fespa Amsterdam met 2de generatie L1810 laser cutter!

Summa op Fespa Amsterdam met 2de generatie L1810 laser cutter!

Deze maand kon de sign-industrie eindelijk weer samenkomen tijdens de Fespa beurs die plaatsvond in Amsterdam. Voor Summa was dit het uitgelezen moment om haar nieuwste producten aan het publiek voor te stellen. Het enthousiaste team heeft heel wat bezoekers ontvangen met in het bijzonder veel interesse voor de nieuwste L1810 2de generatie laser cutter. Deze werd op de beurs in preview getoond en zal begin volgend jaar officieel worden gelanceerd.

Tijdens de 2021 Fespa editie legde Summa de focus op:

  • De tweede generatie L1810 laser cutter: nu nog beter en nog performanter!
  • De Microfactory in samenwerking met Klieverik, Greentex, Neenah Coldenhove, Mimaki en Carolina Guzman.

Summa L1810 2de generatie laser cutter

Summa’s laser cutter serie, de L Serie, werd dit jaar tijdens de Fespa show vertegenwoordigd door het L1810 Vision model. De L1810 laser cutter is vooral geschikt voor het lasersnijden van textiel, zoals sportkleding, dye-sublimatiekleding, maar ook allerlei grondstoffen die in de composietindustrie worden gebruikt.

De belangrijkste kenmerken van de L1810 2de generatie laser cutter zijn:

  • Perfecte afgewerkte randen van het gesneden textiel, zonder rafelen.
  • Contactloos snijden vermijdt elke vervorming in het materiaal en zorgt voor een uiterst precies gesneden eindproduct.
  • Vision-technology gebruikt geavanceerde camera herkenningstechnologie om de productiviteit te verhogen. Deze Vision-technologie scant het materiaal en creëert snijvectoren zonder tussenkomst van de operator of de noodzaak van snijbestanden.

GoProduce Laser Editie software BETA

Deze nieuwe softwaremodule werd tijdens de beurs in beta gedemonstreerd. Summa lanceert binnenkort deze eigen software op maat van zijn laser snijmachines. Een van de grootste troeven van de GoProduce Laser Edition-software is dat het ook barcodes kan lezen, wat bijzonder handig zal zijn voor het automatisch verwerken van meerdere jobs.

Microfactory: volg het productieproces van A tot Z

In samenwerking met Klieverik, werd een Microfactory opgezet die het proces liet zien van het printen door Mimaki, vervolgens het overzetten van de print op het textiel met de Klieverik Vertex hybride transfer-print-calender en het snijden op de Summa L1810 laser cutter. De Microfactory is een initiatief van Klieverik die hiermee de noodzaak van duurzaam ondernemen wil benadrukken. Dit kwam tot uiting in het gebruik van duurzame materialen (geleverd door Greentex), het proces zonder waterverspilling en snijmethodes waarbij materiaal optimaal gesneden/verwerkt werd.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.