Zoek

Summa lanceert nieuwe bedrijfsvideo ter ere van 50 jarig bestaan

Summa lanceert nieuwe bedrijfsvideo ter ere van 50 jarig bestaan

Dit jaar bestaat het hoofdkantoor van Summa in België 50 jaar. Deze mijlpaal wordt gevierd met onder andere de lancering van een gloednieuwe bedrijfsvideo. Een reeks filmische beelden zet de producten in de kijker, hoe ze worden gemaakt en ook wíé ze maakt. Want wat is het bedrijf zonder die waardevolle mensen achter de schermen, die dit alles mogelijk maken?

  • Summa’s medewerkers, verankerd in het hart van het bedrijf

Om het volgende innovatieve product te fabriceren werken de teams zoals steeds nauw samen. Summa’s mensen zijn de drijvende kracht en het kloppend hart van het bedrijf. Summa legt de lat hoog en engageert daarom deskundigen die de producten én de klanten begrijpen. De teams zijn steeds op zoek naar de verbinding tussen de klant, de partners en Summa. Zo werken onze professionals samen aan de nieuwste snijoplossingen.

  • Summa’s producten geproduceerd op Belgische bodem

In de ontwikkeling en productie van de vinyl-snijplotters, de F Serie vlakbed-snijmachines en de L Serie lasersnijmachines staat kwaliteit voorop. Aan de basis van de productontwikkeling ligt bovendien belangrijke marktfeedback zodat de oplossingen van Summa naadloos aansluiten op de noden van de klant. Waar dan ook ter wereld, dankzij een netwerk van professionele verdelers.

  • Vang een glimp op van Summa’s dagelijkse activiteiten

In de video toont Summa dan ook met gepaste trots de bedrijfsactiviteiten in België. Het is een unieke blik achter de schermen, waarbij u op de eerste rij zit. Van bedrijfsbezoek naar productdemonstratie, naar productie en ontwikkeling, tot de interactie tussen de teams in het bedrijf. Welkom bij Summa!

Bekijk de nieuwe bedrijfsvideo van Summa hier

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.