Zoek

Summa is erkend partner van Brett Martin

Summa is erkend partner van Brett Martin

Brett Martin, marktleider in de productie van kunststof materialen voor onder andere sign- en display-toepassingen, heeft Summa goedgekeurd als partner. Diverse materialen van Brett Martin, waaronder de Foamalux, Marcryl FS, Marpet-g FS en Marlon FS, werden met succes getest op Summa’s F Series vlakbed snijmachines.

De Ierse fabrikant heeft een Approved Partner-programma waarin zij samenwerken met onder andere producenten van snijmachines en printers. Brett Martin wil dat hun producten goede resultaten geven op de machines die in de markt worden gebruikt. Zo kunnen klanten de beste kwaliteit blijven verwachten. Summa maakt nu ook deel uit van dit programma.

Getest op de Summa F Series

De F Series snijmachines zijn beschikbaar in verschillende groottes en hebben allerlei module en tool opties. Voor de tests werd de standaard router module en de HF (hoge frequentie) router module gebruikt, die op elk van de F Serie machines kan worden geplaatst. Beide routers hebben de tests goed doorstaan met het brede gamma van Brett Martin’s onbuigzame substraten, die allemaal ideale opties zijn voor sign- en display-toepassingen.

Als gevolg van de succesvolle tests hebben Summa en Brett Martin samengewerkt tijdens FESPA 2022 in Berlijn waar het de Foamalux- en Marpet-g FS-producten live op de stand verwerkte.

Over de samenwerking

De samenwerking met materiaal producenten is belangrijk voor Summa. Randi Kerkaert, Summa’s Sales Support Manager, legt uit: “De snijkwaliteit wordt bepaald door een combinatie van machine en materiaal, daarom zijn we steeds op zoek naar goede materialen en is het belangrijk dat het substraat dat we gebruiken consistent is. Die consistentie bereiken we met Brett Martin.”

Als bijkomend voordeel kunnen de geteste snij-instellingen in de materialen database van Summa’s software opgenomen worden. Dit geeft de klanten het vertrouwen dat de snijresultaten direct goed zullen zijn, elke keer wanneer ze een product van Brett Martin gebruiken.

Ontdek de Summa F Series hier

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.